Fotografija: U Klubu su i više nego zadovljni rezultatima na kraju sezone/Foto: Košarkaški klub Daruvar'22
Galerija
U Klubu su i više nego zadovljni rezultatima na kraju sezone/Foto: Košarkaški klub Daruvar'22

Daruvarski košarkaši završili sezonu: "Drugi smo! Veliki je to rezultat za nas i motiv za dalje"

"S ponosom možemo reći da je M13 ekipa KK Daruvar'22 na kraju sezone ostvarila 2. mjesto s istim brojem bodova kao i prvoplasirana ekipa KK Radnik Križevci uz minimalno slabiju koš razliku", kažu iz Kluba



DARUVAR - Daruvarski košarkaši uspješno su završili sezonu. Kako su se pohvalili članovi Košarkaškog kluba Daruvar'22, jučerašnjim danom gotovoa je sezona M13 kategorije 2. lige za dječake regija sjever 2023/2024.

Foto: Košarkaški klub Daruvar'22
Foto: Košarkaški klub Daruvar'22

Foto: Košarkaški klub Daruvar'22
Foto: Košarkaški klub Daruvar'22

- Odigrana je i revijalna utakmica All star gdje smo nastupili s čak 8 igrača zajedno sa još 4 igrača iz Košarkaškog kluba Donji Kraljevec. Utakmica puna preokreta je na kraju završila pobjedom ekipe u kojoj su nastupali igrači ekipe Radnik Križevci, Mladost Ivanovec i Petar Zrinski rezultatom 56:51.

Motiv za dalje

S ponosom možemo reći da je M13 ekipa KK Daruvar'22 na kraju sezone ostvarila 2. mjesto s istim brojem bodova kao i prvoplasirana ekipa KK Radnik Križevci uz minimalno slabiju koš razliku, kažu iz Kluba.

Foto: Košarkaški klub Daruvar'22
Foto: Košarkaški klub Daruvar'22

- Veliki je to rezultat za nas kao mladi klub i to nam je samo motiv za daljnji napredak.

Kada rezimiramo sezonu: Selekcija M11 izborila je drugo mjesto unutar regije sjever, te poluzavršnicom RH praktički osigurano mjesto među 20 ekipa u RH u tom uzrastu, a M13 isto tako 2. mjesto u regiji, što reći nego da smo presretni svi u klubu, poručuju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!