Fotografija: Foto: Grad Grubišno Polje i Ante Čizmić/CROPIX
Galerija
Foto: Grad Grubišno Polje i Ante Čizmić/CROPIX

Povijesni uspjeh NK Bilogore '91: Dolazi im splitski Hajduk, mogu li ga izbaciti iz Kupa?

U pretkolu kupa Bilogora '91 je s 1:0 svladala Zagoru iz Unešića i ušla u šesnaestinu finala Hrvatskog nogometnog kupa te će 11. rujna ugostiti Hajduk iz Splita



NK Bilogora '91 ušla je u šesnaestinu finala Hrvatskog nogometnog kupa te joj u goste 11. rujna stiže prvoligaški Hajduk iz Splita.

Kako su izvijestili iz Grada Grubišno Polje, ovo je do sada najveći korak u povijesti tog gradskog nogometnog kluba. 

U susretu koji se u četvrtak na Gradskom stadionu u Grubišnom Polju završio rezultatom 1:0  pogotkom Željka Ostrmana u 23. minuti Bilogora '91 pobijedila je gostujuću Zagoru iz Unešića u Šibensko-kninskoj županiji.

Utakmica NK Bilogora '91 - NK Zagora Unešić/Foto: Grad Grubišno Polje
Utakmica NK Bilogora '91 - NK Zagora Unešić/Foto: Grad Grubišno Polje

- Podsjetimo, i ove godine Bilogora '91 bila je sudionik finala županijskoga kupa u kojoj je pretrpjela poraz protiv NK Bjelovara, ali je unatoč tomu ostvarila pravo nastupa u pretkolu kupa Hrvatske, u kojoj joj je kao protivnik pripala Zagora. Obje su momčadi u utakmicu na Gradskom stadionu ušle čvrsto, ali je već u 23. minuti nakon izvođenja udarca iz kuta, mrežu gostiju zatresao kapetan i trener domaćina Željko Ostrman. Iako su gosti pritiskali do samoga kraja, nisu bili uspješni - kažu u Gradu Grubišnom Polju ponosni na svoj klub koji je ulaskom u šesnaestinu finala hrvatskoga kupa ostvario povijesni uspjeh.

Foto: Grad Grubišno Polje
Foto: Grad Grubišno Polje

Na izvlačenju parova u HNS-u, potvrđeno je da im u goste stiže prvoligaški klub Hajduk iz Splita.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!