Fotografija: Foto: MK Pakrac-Lipik
Galerija
Foto: MK Pakrac-Lipik

Stefan Lenče Štef (11) drugi u Krašiću, smiješi mu se naslov prvaka Hrvatske

Noa Krivdić završi je na 13. mjestu što za njega predstavlja dobar temelj za nastavak sezone i priliku za daljnje usavršavanje



U organizaciji Moto kluba Krašić na stazi Draga održano je 15. Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu na kojem je sudjelovalo 115 vozača i vozačica. U Krašić su stigli i natjecatelji iz Slovenije, Bugarske te Bosne i Hercegovine.

Boje Motocross kluba Pakrac-Lipik branili su Stefan Lenče i Noa Krivdić, pokazujući zavidnu formu i odlučnost na zahtjevnoj stazi.

Prvi u ukupnom poretku

Stefan Lenče, jedan od vodećih vozača MK Pakrac-Lipik, ponovno je dokazao svoju konstantnost i vrhunsku vozačku vještinu. U obje utrke zauzeo je drugo mjesto, odmah iza ukupnog pobjednika Roka Ivandića. Ovaj rezultat nije bio samo trenutni uspjeh na stazi, već je Lenčeu osigurao prvo mjesto u ukupnom poretku, što ga svrstava među najjače konkurente za naslov prvaka ovogodišnjeg prvenstva jer ima više od 30 bodova prednosti od drugoplasiranog.

Foto: MK Pakrac-Lipik
Foto: MK Pakrac-Lipik

Noa Krivdić također je ostvario solidan rezultat. Nakon nešto slabijeg plasmana u prvoj vožnji, gdje je završio na 14. mjestu, u drugoj je pokazao napredak i dovezao se do 11. pozicije. Konačno, ukupno 13. mjesto u Krašiću za Krivdića predstavlja dobar temelj za nastavak sezone i priliku za daljnje usavršavanje.

Završnica u Viškovcima

Iduća utrka Otvorenog prvenstva Hrvatske održat će se 1. rujna na stazi Mladina u Jaski. Ova staza je poznata po svojim tehničkim izazovima, što će zasigurno dodatno motivirati vozače da pruže svoj maksimum. Osim toga, drugi dio sezone donosi još utrke u Kozarevcu te završnicu u Viškovcima, koja će odlučiti konačni poredak najboljih vozača.

Mladi članovi MK Pakrac-Lipik očito su spremni za predstojeće izazove te očekuju još bolji plasman i prikupljanje ključnih bodova koji bi im omogućili uspješan završetak sezone. S nestrpljenjem očekujem njihove iduće utrke, uvjereni da će svojim nastupima nastaviti nizati uspjehe i dodatno se afirmirati na motocross sceni Hrvatske.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!