Fotografija: Posljednji trening prije turnira/Foto: NK Ribar Končanica
Galerija
Posljednji trening prije turnira/Foto: NK Ribar Končanica

Sportski spektakl u Končanici: Žene i muškarci igrat će nogomet i potezati uže, a onda kreće fešta!

Iz NK Ribar Končanica najavljuju da je moguće i odigravanje još jedne utakmice - mame protiv tata - koju su također isprobali na treningu



Sportski teren Nogometnog kluba Ribar Končanica danas od 18 sati postaje poprište zanimljivih prijateljskih utakmica između žena, muškaraca te natjecanje u potezanju užeta.

Ova uzbudljiva sportska manifestacija započinje prijateljskim nogometnim utakmicama u kojima će sudjelovati četiri ekipe. U ženskoj kategoriji, jednu ekipu činit će majke i rodbina najmlađih kategorija, prednatjecatelja i U-11, dok će drugu ekipu sačinjavati vjerne navijačice NK Končanica predvođene domarkom Danom.

Zajednička večera

U muškoj kategoriji, ekipu će sastaviti članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Končanica, dok će se s druge strane terena naći roditelji najmlađih igrača, članovi uprave i treneri. Svaka utakmica će se igrati u dva poluvremena, što jamči napetost i uzbuđenje do samog kraja.

Iz NK Končanica najavljuju da je moguće i odigravanje još jedne utakmice - mame protiv tata - koju su također isprobali na treningu, ali se još nisu odlučili hoće li je uvrstiti u program. 

Službeni plakat turnira
Službeni plakat turnira

Nakon nogometnih nadmetanja, slijedi uzbudljivo natjecanje u potezanju užeta. Za kraj večeri, svi sudionici i gledatelji su pozvani na zajedničku večeru i druženje.

Ovo je jedinstvena prilika za cijelu zajednicu da se okupi, podrži svoje ekipe i uživa u sportskim nadmetanjima te zajedničkom druženju. Zato dođite danas u Končanicu i podržite ove sjajne ekipe i uživajte u pravom sportskom spektaklu. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!