Fotografija: Kolege i učenici su ponosni na svog profesora/Foto: Srednja škola
Galerija
Kolege i učenici su ponosni na svog profesora/Foto: Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Profesor tjelesne kulture Jozo Sušilović iz Garešnice dobio nagradu za unaprjeđenje školskog sporta

"Ponosni smo što je ove godine nagradu na razini BBŽ-a dobio naš kolega, dugogodišnji profesor Tjelesne i zdravstvene kulture, Jozo Sušilović, poručuju iz garešničke srednje škole



Lijepe vijesti stižu iz Garešnice. Naime, iz Srednje škole "August Šenoa" Garešnica pohvalili su se kako je njihov profesor Jozo Sušilović dobio nagradu za unaprjeđenje školskog sporta.

Foto: Srednja škola
Foto: Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Hrvatski školski sportski savez svake godine u prosincu organizira svečanu dodjelu nagrada pod nazivom „Svečanost školskog sporta“ na kojoj se slave uspjesi školskih sportskih društava na državnoj i svjetskoj razini. Ova svečanost je i prilika za zahvalu istaknutim profesorima iz svih županija koji svojim trudom i radom svakodnevno unaprjeđuju školski sport, a na događanju Savez dodjeljuje i nagradu za životno djelo.

Foto: Srednja škola
Foto: Srednja škola "August Šenoa" Garešnica
Foto: Srednja škola
Foto: Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Svečanost je upriličena 12. prosinca u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu.

Priznanje za rad

- Ponosni smo što je ove godine nagradu za unaprjeđenje školskog sporta na razini Bjelovarsko-bilogorske županije dobio naš kolega, dugogodišnji profesor tjelesne i zdravstvene kulture, Jozo Sušilović. Nagradu mu je uručio predsjednik Hrvatskog školskog sportskog saveza Zlatko Kraljević, poručuju iz garešničke srednje škole.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!