Fotografija: Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Foto: Daruvarske toplice

Nogometaši „Lokomotive“ u Daruvarskim toplicama: „Divno nam je, a dečki imaju poseban zadatak!“

Edin Mujčin je zadovoljan i suradnjom s Hrvatskim nogometnim klubom „Daruvar“ na čijim terenima mladi nogometaši „Lokomotive“ treniraju dok su u Daruvaru



Nastavljena je odlična suradnja Daruvarskih toplica i Nogometnog kluba „Lokomotiva“. Ovih dana na ljetne pripreme u Daruvar stigla je prva skupina nogometaša, mladi zagrebački kadeti, na nakon njih u toplice stižu i „Lokomotivini“ juniori.

S mladim sportašima u Toplicama je trenutno i njihov trener Edin Mujčin koji je, kao i svaki put do sada, oduševljen tretmanom u Toplicama.

- Ovdje su prema nama, ne ljubazni, nego preljubazni. Svi nam zaista stalno ugađaju i brinu se da nam ništa ne nedostaje – kaže Mujčin.

Vrhunski uvjeti

Dodaje kako, uz ljubaznost osoblja, vrhunski sportaši u Daruvarskim toplicama mogu računati i na vrhunske uvjete za treniranje i pripreme.

- Imamo sve što nam je potrebno, od vrhunskih terena i dvorana, do prekrasne-pak šume u kojoj možemo trčati, bazena i drugoga. Usluga je zaista vrhunska i to je jedan od glavnih razloga zbog kojih naše ekipe na ljetne pripreme u Daruvar dolaze već godinama – kaže naš sugovornik.

Gosti su oduševljeni boravkom u Daruvaru/Foto: Daruvarske toplice
Gosti su oduševljeni boravkom u Daruvaru/Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Mujčin je zadovoljan i suradnjom s Hrvatskim nogometnim klubom „Daruvar“ na čijim terenima mladi nogometaši „Lokomotive“ treniraju dok su u Daruvaru.

- Vodstvo kluba je zaista susretljivo, za sve nam stoje na raspolaganju. Teren je dobar, čak puno bolji nego što je bio lani, a veseli me što čujem da bi na pomoćno igralište uskoro trebala biti postavljena umjetna trava. Tada će uvjeti za treniranje profesionalnih nogometnih ekipa biti još bolji – kaže poznati trener.

Farukov burek

Osim što treniraju, igrači „Lokomotive“ u slobodno vrijeme vole prošetati gradom, a tijekom boravka u Daruvaru svi imaju i jedan poseban zadatak.

- Svi naši igrači koji dođu u Daruvar na pripreme moraju kod Faruka probati jedan od najboljih bureka u Hrvatskoj. To im je zadatak i tko ga ne odradi, dobije kaznu – smije se Mujčin, dodajući kako se ipak nikad nije dogodilo da je netko otišao iz grada, a da nije probao nadaleko poznatu slasticu. I svi su, kaže Mujčin, zaključili ono što i on sam – da farukov burek zaslužuje čistu peticu!

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Mladi nogometaši treniraju na terenima HNK-a Daruvar/Foto: Daruvarske toplice
Mladi nogometaši treniraju na terenima HNK-a Daruvar/Foto: Daruvarske toplice

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!