Fotografija: Novi sjajan uspjeh daruvarske košarke/ Foto: KK Daruvar '22
Galerija
Novi sjajan uspjeh daruvarske košarke/ Foto: KK Daruvar '22

Mladi daruvarski košarkaši razbili Đurđevac 90 razlike: "Ovo nam je prva stotka ikada"

"Nije nam cilj bio poniziti protivnika, tim više što su priliku dobili svi igrači. Posebno nas veseli što smo u zadnjih sedam utakmica u svim kategorijama, upisali čak šest pobjeda", kaže Dejan Lukić



Košarkaški klub Daruvar '22 nastavlja nizati sjajne uspjehe. Ovog puta stranice klupske povijesti ispisala je ekipa M13, koja je ovog vikenda na utakmici protiv Mladosti iz Đurđevca prvi put prešla magičnu brojku 100. Naime, daruvarski košarkaši vršnjake iz Đurđevca iz Daruvara s ispratili s ogromnih 90 razlike, a konačan rezultat glasio je 103:13

- Vježbamo, radimo i napredak se vidi. Moram naglasiti da nam cilj nije bio poniziti protivnika, tim više što su priliku dobili svi igrači. Nažalost, samo jedan od njih nije se upisao u listu strijelaca. Kako bi rekao legendarni Ćiro Blažević, želja nam je bila galvanizirati ekipu za neke daljnje susrete, više nego zadovoljno poručio je trener daruvarskih košarkaša Dejan Lukić. 

Ono što ga još više veseli je činjenica da u zadnjih sedam utakmica u svim kategorijama, KK Daruvar '22 ostvario je čak šest pobjeda.

Marljiv rad

- Očito je sav uloženi trud u posljednjih godinu i pol dana došao na naplatu. Inače, ovo je prvi put u povijesti kluba da je neka naša ekipa na utakmici ubacila preko 100 koševa. Trenutno smo na sredini ligaške ljestvice, no cilj nam je pokušati se pozicionirati u gornjem dijelu. Iduće kolo idemo u Križevce, kod jednog doista neugodnog i ozbiljnog protivnika, koji uvijek imaju jaku školu košarke, zaključio je Lukić te se zahvalio svim roditeljima, prijateljima, ali i ostalim Daruvarčanima koji vjerno prate svaku utakmicu.

Ekipa M13 prva je u povijesti kluba na jednoj utakmici ubacila preko 100 koševa/ Foto: KK Daruvar '22
Ekipa M13 prva je u povijesti kluba na jednoj utakmici ubacila preko 100 koševa/ Foto: KK Daruvar '22

Za kraj dodajmo i to da su boje Daruvara u još jednoj "povijesnoj" utakmici branili Ambroš R. 39, Kuzle F. 16, Zagoršćak S. 13, Sabo I. 8, Čakanić D. 7, Pušćenik D. 6, Kuzle M. 4, Knežević J. 4, Finek P. 2, Manci M. 2, Tutić I. 2, Petjera P. 0.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!