Fotografija: Daruvarčani će protiv Bjelovarčana loviti dva vrijedna boda/ Foto: RK Daruvar
Galerija
Daruvarčani će protiv Bjelovarčana loviti dva vrijedna boda/ Foto: RK Daruvar

Daruvarski rukometaši protiv Bjelovara love bodove spasa: "Treba nam podrška s tribina!"

"U prvom dijelu sezone u Bjelovaru smo izgubili jedan razlike, stoga očekujem jednu tvrdu i tešku utakmicu, a pobjeda nam je imperativ", kaže Romario Fiala



Pred daruvarskim rukometašima ove nedjelje jedna je od važnijih utakmica u borbi za drugoligaški život. Naime, Daruvarčani su trenutno posljednjeplasirana ekipa 2. HRL Sjever, s osvojena četiri boda, koliko ima i Marof.

Pogled na tablicu govori da šanse za opstanak itekako imaju, budući da zagrebački Medvešćak te Ludbreg na kontu imaju bod, odnosno dva više, no pobjeda protiv druge ekipe Bjelovara itekako im je imperativ.

Iako su u nastavak prvenstva startali s dva poraza, prva violina RK Daruvar Romario Fiala u nadolazećem susretu očekuje isključivo dva boda.

Pobjeda je imperativ

- Kao i uvijek idemo na pobjedu. Svi su zdravi, odnosno potpuno kompletni dočekujemo ovaj susret. Pobjeda nam je prijeko potrebna. U prvom dijelu sezone u Bjelovaru smo izgubili jedan razlike, stoga očekujem jednu tvrdu i tešku utakmicu, poručio je Fiala, pozvavši Daruvarčane da se u nedjelju u velikom broju zapute u sportsku dvoranu.

Najava utakmice/ Foto: RK Daruvar
Najava utakmice/ Foto: RK Daruvar

Recimo i to da istog dana prva ekipa Bjelovara igra vrlo važnu utakmicu u borbi za ulazak u Paket24 Premijer ligu, stoga se Daruvarčani nadaju da će njihovi prvotimci ovog puta izostati, čime im se dodatno povećavaju šanse u pozitivan ishod.

Kao što smo već rekli, utakmica je na rasporedu u nedjelju, 18. veljače, u Gradskoj sportskoj dvorani Daruvar, s početkom u 17 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!