Fotografija: Biljana Milić jedina je žena koja je vozila 62 km/Foto: BK Titan
Biljana Milić jedina je žena koja je vozila 62 km/Foto: BK Titan

DARUVAR gravel CHALLENGE Biljana Milić pobjednica ture od 62 km: "Bila sam jedina žena"

Predsjednici Titana uspješnom vožnjom se pridružio i dopredsjednik Marko Ljevar koji je u konkurenciji šestero natjecatelja zauzeo drugo mjesto u utrci na 80 kilometara



Na daruvarskom Petrovom vrhu proteklog vikenda je vožen rekreativno-turističko biciklistički maraton DAgravel CHALLENGE koji je okupio 58 natjecatelja. Biljana Milić pobjednica je dionice od 62 kilometra, utrku koju je jedina među ženama odlučila odvoziti. Predsjednici Titana uspješnom vožnjom se pridružio i dopredsjednik Marko Ljevar koji je u konkurenciji šestero natjecatelja zauzeo drugo mjesto u utrci na 80 kilometara, piše Pakrački list.

Najmlađi Lovro 6.

Na sadržajnoj stazi u kojoj se vozilo oko Petrovog vrha, šumskim putevima, uz rijeku Bijelu, selima, poljima te do tromeđe županija koje dijele Papuk, sudjelovao je i najmlađi član Titana, 16-godišnji Lovro Nuić koji je utrku na 62 kilometra završio na šestom mjestu u konkurenciji 16 natjecatelja. Dok se Jure Rosić, zapevši na kavi u gradu nakon starta, našao u rubrici natjecatelja koji nisu završili utrku, saznaje Pakrački list s klupske stranice Titana i službenih rezultata DAgravela.

Nakon Titanovog ulitmatuma u kolovozu, organizacijske aktivnosti Biciklističkog kluba Titan nastavit će se 8. listopada kada će u sklopu “Omanovac XCO” utrke ugostiti zadnje kolo “Slavonske brdsko biciklističke lige” na stazi ispod Planinarskog doma Omanovac.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!