Fotografija: Foto: Deni Marčinković (Ilustracija)
Galerija
Foto: Deni Marčinković (Ilustracija)

Bjelovarski plivački klub organizira prvi plivački miting: "Borit ćemo se za što više medalja"

"Na natjecanje dolaze gosti iz Daruvara, Virovitice i Đakova. Otvorenje plivačkog mitinga počinje sutra u 10 sati na Gradskim bazenima Bjelovar. Ulaz je slobodan", napominju iz Grada



BJELOVAR – Sutra, u srijedu, 28. kolovoza Bjelovarski plivački klub organizira prvi plivački miting u Bjelovaru pod nazivom „Bjelovar sprint“

Dođite i navijajte za naše plivače na prvom plivačkom mitingu u Bjelovaru. U konkurenciji nekoliko klubova središnje Hrvatske i Slavonije, borit ćemo se za što bolji rezultat i što veći broj medalja, poručuju organizatori.

Kako su napomenuli iz Grada Bjelovara, nakon petnaestak godina, plivačko natjecanje vraća se u Bjelovar. Plivački miting 1. BJELOVAR SPRINT organizira Bjelovarski plivački klub, na čelu s predsjednikom Markom Mihalincem.

Ulaz za gledatelje besplatan

- Na natjecanje nam dolaze gosti iz Daruvara, Virovitice i Đakova. Otvorenje plivačkog mitinga počinje u 10 sati na Gradskim bazenima Bjelovar. Ulaz na 1. BJELOVAR SPRINT je slobodan, napominju iz Grada.

Foto: Deni Marčinković
Foto: Deni Marčinković

Organizatori, pak, dodaju da će bazen za kupaće u vrijeme natjecanja biti zatvoren. No, zato pozivaju sve da ih dođu gledati i bodriti.

- O otvaranju bazena za kupače, obavijestit ćemo vas odmah pri završetku natjecanja, kažu organizatori.

Podsjetimo, mladi plivači iz Bjelovara sudjelovali su nedavno na Plivačkom mitingu "ĐAKOVAČKO LJETO" 2023., o lemu smo pisali OVDJE. Sudjelovalo je ukupno sedam klubova, a iz Bjelovara otišlo je čak 19 plivača. Kući su se vratili sa 18 medalja, od kojih je čak osam zlatnih. I sve to im je uspjelo za rukom bez ijedne diskvalifikacije.

Kakva radost zbog osvojene medalje/Foto: Bjelovarski plivački klub
Kakva radost zbog osvojene medalje/Foto: Bjelovarski plivački klub
Foto: Bjelovarski plivački klub
Foto: Bjelovarski plivački klub
Foto: Bjelovarski plivački klub
Foto: Bjelovarski plivački klub

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!