Fotografija: Ela Jelić ima senzacionalan pobjedničlki niz u 2023. godini/Foto: Privatni album
Galerija
Ela Jelić ima senzacionalan pobjedničlki niz u 2023. godini/Foto: Privatni album

Bjelovarčanka nastavlja strašan niz: Ela Jelić seniorska prvakinja Hrvatske u taekwondou!

Naime, nakon što je ove godine osvojila prvenstvo Hrvatske za mlađe seniorke, sveučilišno prvenstvo Hrvatske i sveučilišno prvenstvo Europe, danas je osvojila titulu seniorske prvakinje Hrvatske!



Bjelovarčanka Ela Jelić, jedna od najtalentiranijih sportašica u Hrvatskoj u Taekwondou, živi nevjerojatnu godinu u svojoj sportskoj karijeri. 

Naime, nakon što je ove godine osvojila prvenstvo Hrvatske za mlađe seniorke, sveučilišno prvenstvo Hrvatske, sveučilišno prvenstvo Europe, danas je u Svetoj Nedjelji osvojila titulu seniorske prvakinje Hrvatske!

Ela Jelić (druga s lijeva) tijekom proglašenja pobjednika/Foto: Privatni album
Ela Jelić (druga s lijeva) tijekom proglašenja pobjednika/Foto: Privatni album

Ela Jelić inače je članica bjelovarskog taekwondo kluba Omega, a ovu eksploziju uspjeha doživjela je pod vodstvom trenera Ivana Daskijevića. 

Ova nevjerojatno talentirana mlada sportašica, o kojoj smo pisali OVDJE, iza sebe ima već cijeli niz iznimno uspješnih natjecanja. Prvakinja je Hrvatske u taekwondou do 21 godine, zatim studentska prvakinja Hrvatske, a dvije godine zaredom bila je proglašena najsportašicom Bjelovarsko-bilogorske županije. O tome smo pisali OVDJE i OVDJE.

Ponosna Ela Jelić pozira s medaljom i peharom nakon osvajanja prvenstva Hrvatske/Foto: Privatni album
Ponosna Ela Jelić pozira s medaljom i peharom nakon osvajanja prvenstva Hrvatske/Foto: Privatni album

Inače, bjelovarski Taekwondo klub Omega je u ekipnom plasmanu na prvenstvu Hrvatske osvojio odlično 2. mjesto što je još jedna potvrda dobrog rada trenera s mladim sportašima. 

A za Elu Jelić ova godina u natjecateljskom smislu još nije završila. Naime, za kraj godine očekuje je još prvenstvo Europe za mlađe seniorke. Uopće ne sumnjamo da će i na njemu ostvariti dobar rezultat i završiti godinu u svom pobjedničkom stilu. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!