Fotografija: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Galerija
Pučko otvoreno učilište Daruvar

U daruvarsko kino stiže novi film proslavljenog redatelja Rajka Grlića

Osim domaćeg filma "Svemu dođe kraj", ovog tjedna u daruvarskom kinu možete pogledati i psihološki horo triler "Nikad ne puštaj" u kojem glumi dobitnica Oscara Halle Berry



U daruvarskom kinu ovog tjedna možete pogledati dva nova naslova: krimi  romantična drama- triler "Svemu dođe kraj" i horor triler  "Nikad ne puštaj" (Never Let Go).  

"Svemu dođe kraj" novi je film redatelja Rajka Grlića, koji je s književnikom Antom Tomićem napisao i scenarij.

Ova ljubavna priča se događa u Zagrebu danas. Maks Pinter, uspješni odvjetnik, oslobodio je svoga klijenta, bogatog i moćnog Dinka Horvata od optužnice za dvostruko umorstvo. Na proslavi pijani Maks Dinku otvoreno reče da je ubojica koji je hladnokrvno ustrijelio radnike koji su samo došli pitati za svoju plaću. Sukob s jednim od stupova društva učini ga nepoželjnim, izgubi partnere Grgu i klijente, žena ga ostavi. No Maks se ne predaje. Uz pomoć Nine, ljubavi iz studentskih dana, kreće u borbu…

Posegnuvši za motivima Krležina romana ‘Na rubu pameti’ i prilagodivši ih suvremenom dobu, Ante Tomić i Rajko Grlić (77) ispleli su priču o uspješnom zagrebačkom odvjetniku Maksu Pinteru (odličan Živko Anočić), koji zajedno sa svojim odvjetničkim partnerom Grgom (dosljedno uvjerljiv Janko Popović Volarić) na početku filma uspijeva obraniti moćnog tajkuna Dinka Horvata (apsolutno spektakularan Boris Isaković) od optužbi da je prekoračio nužnu samoobranu kada je puškom ubio dvojicu radnika iz jedne od svojih tvornica kada su mu pred kuću došli tražiti neisplaćene plaće.

Pučko otvoreno učilište Daruvar
Pučko otvoreno učilište Daruvar

Balansirajući između trilera, ljubavne drame i fantazije o pravdi koja na ovaj ili onaj način dostiže okrutnog bogataša, Rajko Grlić pokazao se, naravno, sasvim ravnopravan svjetskim autorima koji se često u zadnje vrijeme bave sličnom tematikom…

Film "Svemu dođe kraj"  možete pogledati danas, u četvrtak 26. rujna, od 19 sati, u petak u 19 sati i u subotu u isto to vrijeme.

Horor triler  "Nikad ne puštaj" 

Od vizionara Alexandra Ajea (Brda imaju oči, Plijen) i izvršnih producenata serija Stranger Things i Dolazak, dolazi film “Nikad ne puštaj”. U ovom novom psihološkom trileru/hororu, dok se zlo širi svijetom, jedina zaštita za majku, koju glumi dobitnica Oscara Halle Berry, i njezine sinove blizance je njihova kuća i zaštitna veza njihove obitelji.

Trebaju ostati povezani cijelo vrijeme, što čine na način da se vežu užadima jedno za drugo. Ali kada jedan od dječaka počne sumnjati u postojanje zla, veze koje ih drže zajedno bivaju prekinute, izazivajući strašnu borbu za preživljavanje.

Pučko otvoreno učilište Daruvar
Pučko otvoreno učilište Daruvar

Horor triler  "Nikad ne puštaj" pogledajte u petak od 21 sat, u subotu od 21 sat i u nedjelju od 19 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!