Fotografija: Ulaznica još ima, a moguće ih je kupiti i prije samog početka predstave u 18 h, na blagajni kino-dvorane, po cijeni od samo 3 eura/Foto: POU Daruvar
Galerija
Ulaznica još ima, a moguće ih je kupiti i prije samog početka predstave u 18 h, na blagajni kino-dvorane, po cijeni od samo 3 eura/Foto: POU Daruvar

MASKA 2024 Večeras u Daruvaru pogledajte Tri praščića: "Mjesta ima još vrlo malo, požurite"

Ova predstava, inspirirana narodnom pričom, kombinacija je lutkarske i igrane izvedbe s glumcem koji pripovijeda radnju te s djecom, i svom ostalom publikom, komentira pojedine scene



DARUVAR – Danas u sklopu MASKE, Malog sajma kazališta koji se održava u Daruvaru, pogledajte izvanrednu predstavu "3 PRAŠČIĆA" kazališne grupe Lectirum!

- Djeco i roditelji, ulaznica još ima, a moguće ih je kupiti i prije samog početka predstave u 18 h, na blagajni kino-dvorane, po cijeni od samo 3 eura!

Vladan Ivković/Foto: Tomislav Kukec/MojPortal.hr
Vladan Ivković/Foto: Tomislav Kukec/MojPortal.hr

Ova predstava, inspirirana narodnom pričom, kombinacija je lutkarske i igrane izvedbe s glumcem koji pripovijeda radnju te s djecom, i svom ostalom publikom, komentira pojedine scene. Predstavu je dramatizirao i režirao Mladen Čutura, koji u predstavi i glumi, dok su svojim glasovima lutke oživjeli: Ksenija Pajić, Katarina Perica Kirin i Pero Juričić, pojašnjavaju iz Pučkog otvorenog učilišta.

Performans, vatreni shov i ulična zabava

Podsjetimo, kako nam je umjetnički direktor MASKA-e, Vladan Ivković kazao OVDJE, za predstave je ostalo još mjesta, no ne puno.

- Od učitelja i odgojitelja doznajemo kako djeca željno iščekuju naš festival. To potvrđuje velika popunjenost. Daruvaru je ovako nešto nedostajalo, zato smo ponosni na naš 19. izuzetno bogat i raznovrstan program MASKA-e, kazao je Ivković dodavši kako su predstavama obuhvaćeni svi uzrasti.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Osim samih sjajnih predstava, tu su i kazališni performans, vatreni shov i ulična zabava. Dakle, za svakoga ponešto, a na vama je da izaberete nešto i uživate sa svojim najmlađima.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!