Fotografija: Padel je sport za sve uzraste/Foto: Paula Lucić
Padel je sport za sve uzraste/Foto: Paula Lucić

U Pakracu počinje 1. Padel liga: "Prijavilo se čak 20 parova, zaigrat će i Daruvarčani"

"Najbolja četiri para iz svake grupe ostvarit će plasman u završnicu gdje će se boriti za glavni pehar najboljeg para lige", kaže Jure Rosić, voditelj 1. Padel liga u Pakracu



Danas, 1. listopada započinje 1. Padel liga u Pakracu u organizaciji Sportske zajednice Grada Pakraca pod pokroviteljstvom Grada Pakraca koja je okupila čak 20 parova te će kulminirati finalnim danom 27. listopada, dok će prigodne nagrade osigurati i Marines sport - distributer HEAD opreme, piše Pakrački list.

Liga je koncipirana tako da će u dvije grupe po 10 parova igrati po sistemu 'svatko sa svakim' na dva dobivena seta do 6 gemova. Najbolja četiri para iz svake grupe ostvarit će plasman u završnicu gdje će se boriti za glavni pehar najboljeg para lige, kaže Jure Rosić, voditelj lige.

Daruvarčanin Duško

Titulu najbrže rastućeg sporta na svijetu padel je opravdao i u pakračkom slučaju s obzirom da se već pri organizaciji prvog ovdašnjeg turnira u vrlo kratkom roku okupilo 20 parova od kojih su neki i iz  Daruvara. Među njima je Duško Čubrilo koji se redovno odaziva na sve teniske turnire u Pakracu te se slobodno može reći kako se udomaćio ovdje pa ostaje za vidjeti kako će se snaći u ovom novom sportu, piše Pakrački list.

Osim Duška, iz Daruvara će još zaigrati i Marko Novaković te Sven Gabor.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!