Fotografija: Zajednička fotografija svih sudionika i trenera/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Zajednička fotografija svih sudionika i trenera/ Foto: Deni Marčinković

Počinje košarkaški kamp u Bjelovaru: „Djecu će učiti vrhunski treneri, mjesta još ima“

Kamp je predviđen za djecu 2009. godište i mlađe. Treninzi će se održavati u dvorani srednjoškolskog centra dva puta dnevno za starije, te jednom za mlađe uzraste



BJELOVAR – I ove godine Košarkaški klub Vedi iz Bjelovara organizira Kamp HOOPS koji će se održati od 24. do 29. lipnja. Mjesta još ima, ali vrlo malo, poručuju organizatori koji najavljuju dolazak dva vrhunska trenera - Davora Matkovića koji živi i radi u Španjolskoj i Tihomira Bujana, vrhunskog znalca koji je, između ostalog, bio trener godine u Hrvatskoj 2005. te voditelj škole košarke KK Zadar od 2020.- 2022. Bujan trenutno radi u Belgiji.

Termini druženja

- Izuzetna nam je čast da će takva dva stručnjaka raditi tjedan dana s našom djecom i našim trenerima. Kamp je predviđen za djecu 2009. godište i mlađe. Treninzi će se održavati u dvorani srednjoškolskog centra dva puta dnevno za starije, a za mlađe jednom, ujutro. Okvirno ekipe M15 i M13 treninge će imati dva puta dnevno, a M9 i M11 jednom dnevno. 

Foto: Deni Marčinković
Foto: Deni Marčinković

Planirani termin za mlađe je od 9:00- 10:15 h, starije od 10:15 -11:45 h. Popodnevni termin od 17:00-19:00 h. Radujemo se druženju i novim znanjima, poručuju iz KK-a Vedi.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!