Fotografija: Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

PAKRAČKO LJETO Volite li nogomet i rock'n'roll, sutra morate biti u Pakracu!

Na popularnom pakračkom malonogometnom igralištu „U rupi“ bit će održana završnica tradicionalnog Malonogometnog turnira. Nakon toga, koncert će održati popularni rock sastav „Gretta“



Sportsko-glazbeni spektakl ovoga vikenda očekuje Pakračane i sve druge koji svrate u njihov grad. A razloga da to učine je nekoliko.

Bogat program

Ove subote, 29. lipnja, na popularnom pakračkom malonogometnom igralištu „U rupi“ bit će održana završnica tradicionalnog Malonogometnog turnira koji u okviru „Pakračkog ljeta“ i ove godine organizira Sportska zajednica Grada Pakraca. Uz utakmicu za treće mjesto i veliko finale, tijekom večernjeg programa biti će odigrane i revijalne utakmice.

Tradicionalni turnir, koji svake godine izaziva veliki interes sportaša, ali i gledatelja, traje od 17. lipnja, a sada je stigao do same završnice.

Vrijedne nagrade

U sklopu natjecanja osigurane su i vrijedne nagrade pa će tako pobjedničkoj ekipi pripasti 100 eura, drugoplasirana će dobiti 800, a trećeplasirana 400 eura.

Nakon svečanosti proglašenja pobjednika i uručenja priznanja najboljim ekipama i pojedincima, oko 22,30 sati koncert na redu je opuštanje uz glazbu. Koncert će održati popularni rock sastav „Gretta“, a ulaz na koncert za sve je besplatan.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!