Fotografija: Leon Krajačić/Foto: Ivan Klekar
Galerija
Leon Krajačić/Foto: Ivan Klekar

Leon Krajačić ponovno u MMA kavezu: "Borit ću se protiv bilo koga, zanima me samo pobjeda"

Krajačić je 7. srpnja u Splitu ostvario 7. profesionalnu pobjedu za samo 52 sekunde, a već ove subote u Koprivnici ide upisati i 8. MMA pobjedu



Pakrački MMA borac Leon Krajačić borio se 7. srpnja u Splitu i pobijedio protivnika u samo 52 sekunde. Nekoliko dana kasnije nazvali su ga iz organizacije Absolute Combat Federation i ponudili mu borbu 13. srpnja na eventu u Koprivnici. Krajačić kaže da je prihvatio poziv bez previše razmišljanja, a u ring će ući samo 6 dana nakon posljednjeg meča.

- Da, zvali su me, malo sam razmislio i prihvatio borbu. Prošli meč sam završio za 52 sekunde i bez ikakvih ozljeda, više mi je trajalo zagrijavanje nego borba. Za ovu borbu u Koprivnici nazvao me prijatelj koji je u organizaciji, nedostajao im je jedan borac pa je pitamo mene želim li se boriti, a ja sam prihvatio poziv - kaže nam Leon.

- Protivnika ne poznajem, koliko sam čuo, on je lokalni boksač, ali nisam ga uopće istraživao niti se raspitivao nešto o njemu. 

Leon Krajačić/Foto: Privatni album
Leon Krajačić/Foto: Privatni album

Pitali smo Krajačića misli li da je u ovom meču u prednosti jer je ipak utrenirani MMA borac, a sa suprotne strane će mu biti protivnik koji je ipak primarno boksač. 

- Tako mi je svejedno, borit ću se protiv bilo koga, zanima me samo pobjeda - kaže nam Krajačić.

Krajačićev protivnik zove se Andrija Lončar. O njemu nema previše informacija na internetu, a ona koja se najviše ističe jest da je 2021. postao prvak Hrvatske u boksu u superteškoj kategoriji u kojoj su borci s 91+ kilograma.  

– Najbolji udarac mi je zadnji direkt – rekao je tada novinarima. 

Pakračanin Leon Krajačić tako će u subotu, 13. srpnja pokušati doći do 8 profesionalne MMA pobjede u karijeri, a njegova borba s Lončarom bit će u srednjoj kategoriji, odnosno do 85 kilograma. 

Sretno, Leone!

Službeni plakat
Službeni plakat

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!