Miki Šubert: "Lipički Restoran Nada bio je središte ljetnih događanja, sad su hit tjedni popusti"
kolumnist
komunalije
Vezane vijesti
Mnogi od nas će se složiti da je za nama najtoplije ljeto posljednjih godina, a u restoranu Nada u Lipiku s pravom će dodati da je proteklo ljeto u poslovnom smislu bilo i jedno od najuspješnijih i najsadržajnijih.
S tom konstatacijom slaže se i Aleksandar Miki Šubert, lipički kuharski MasterChef i vlasnik ovog popularnog restorana.
- Ispunili smo sve ciljeve koje smo postavili pred sebe uoči ovogodišnje ljetne sezone i ponosan sam što smo to uspjeli. Prije svega smo htjeli napraviti pomak u sadržajima jer smo se među našim dragim gostima potvrdili kvalitetnom gastronomskom ponudom. Cilj nam je bio da postanemo središte ljetnih događanja u našem gradu i to nam je i uspjelo. Perije svega to se odnosi na glazbene večeri srijedom i petkom kada su naše mnogobrojne posjetitelje zabavljali naši lokalni glazbenici, legendarni Gašo i momci iz Tamburaškog sastava Lipa - pojašnjava Šubert.
Gostu uvijek pružiti maksimum
- Ovu ocjenu i svoje zadovoljstvo temeljim na povratnim reakcijama naših gostiju kojima uvijek želimo pružiti maksimum. Oni su u pravilu jako zadovoljni kvalitetom ponude, a ono što smo ovo ljeto dobili je njihovo zadovoljstvo sveukupnom atmosferom i ambijentom, prije svega na našoj prekrasnoj terasi. To je zasluga cijelog kolektiva i svih ljudi koji su odradili odličan posao - kaže Miki.
Burger srijede - pun pogodak!
Osim toga ovo ljeto obilježile su i Burger srijede, originalna nagradna igra restorana Vrata Slavonije, još jednog ugostiteljskog objekta kojeg već godinama uspješno vodi Šubert. Nagradna igra je trajala gotovo 4 mjeseca, točnije 16 tjedana i od početka do samog kraja ljudi su za nju pokazali veliki interes. U ovoj nagradnoj igri sudjelovalo je više tisuća korisnika Facebooka putem službene Facebook stranice restorana Vrata Slavonije, a kroz nagradu igru podijeljeno je oko 160 hamburgera i toastova.
Završetkom ljetne sezone restoran Nada promijenio je radno vrijeme pa tako sada restoran svoja vrata otvara u 9 sati, odnosno sat vremena kasnije nego ljeti dok kuhinja i dalje radi od 10. Restoran i dalje radi do 23, osim ponedjeljkom kada je zatvoren.
- Skratili smo radno vrijeme kako bi našim kolegama kuharima i konobarima priznali veliko zalaganje i trud te im omogućili nešto više slobodnog vremena jer su to svojim radom definitivno zaslužili - ističe Miki.
Tjedni popusti na određena jela
Prošle godine je po prvi put uveo Tjedne restorana Nada s popustima na određene skupine jela pa su tako posjetitelji mogli uživati u tjednu pizza, tjednu ćevapa i pljeskavica ili u tjednu toplo/hladnih salata, tjednu hamburgera i toastova.
– Ovaj novitet pokazao se punim pogotkom jer smo na tematski obogatili ponudu. Zato smo ponovno pokrenuli naše Tjedne, a u tijeku je Tjedan pizze pa za sve ljubitelje pizza do kraja tjedna nudimo popust od 20 posto dok sljedećeg tjedna kreće Tjedan toplo-hladne salate koje će biti 10 posto jeftinije. Uz naše Tjedne, ideja je i uvođenje gableca, odnosno takozvanih obroka na žlicu jer procjene pokazuju da i za tu vrstu ponude postoji tržište na našem području - najavljuje Miki.
Od značajnih najava Miki na kraju ističe kako će restoran uskoro objaviti i svoju službenu himnu!
Promocija himne i spota
Pjesma koju je uz Mikijevo usmjeravanje napisao Marin Ivanović Stoka, kum restorana Nada, već je snimljena, a Miki najavljuje da će uskoro za nju početi i snimanje video spota upravo u Lipiku.
- Vjerujem da će se pjesma prije svega svidjeti Lipičankama i Lipičanima jer kum Stole pjeva upravo o Lipiku, o njegovim ljepotama, ali vrijednostima koje svi mi Slavonci njegujemo i čuvamo. Zanimljiva je i zato što Marin kombinira zvuk tamburice koji je za nas neizostavan i moderni stil rap glazbe i zato ne nadam da će se svidjeti i starima i mladima - zaključuje na kraju Miki i dodaje da će detalji oko promocije himne i spota biti objavljeni na Facebook stranici restorana.
(Sponzorirani sadržaj)
Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!