Fotografija: Ljetno kino u Boho parku/Foto: DOKUart
Galerija
Ljetno kino u Boho parku/Foto: DOKUart

Završava nikad bolje Bjelovarsko kulturno ljeto: "U jesen nas uvode Flashback i KUD Bjelovar"

Bjelovarska manifestacija ponovno je bila pun pogodak, a ovako bogatim programom može se pohvaliti rijetko koji grad.



Brojni koncerti, izložbe, predavanja, kreativne radionice, filmske projekcije, predstave i drugi zanimljivi sadržaji obilježili su još jedno Bjelovarsko kulturno ljeto. Omiljena manifestacija ovoga vikenda ulazi u samu završnicu, a zatvorit će je svima dobro poznati domaći izvođači – Flashback i KUD Bjelovar.

Dobri stari rock hitovi

U petak, 20. rujna u 20 sati u Boho parku, poznati bjelovarski rockeri još će jednom pokazati što znaju.

- Izvest ćemo neke hitove koje već jako dugo nismo izvodili te neke domaće stvari predstaviti u malo drugačijem izdanju. Bit će zabavno pa pozivam sve da se dobro obuku jer večeri su sad već poprilično hladne te da se dođu zabaviti s nama – kaže frontman Frashbacka Davor Lovrić.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

U samom finalu Bjelovarskog kulturnog ljeta nastupit će KUD Bjelovar sa svojim gostima – KUD-om Graničar iz Čazme.

- Na paviljonu od 18 sati nastupit će naši mali i veliki folkloraši, pripremili smo sat vremena sjajnog programa i ovim putem pozivam Bjelovarčane da nas dođu pogledati – kaže Boris Abramović, predsjednik KUD-a Bjelovar i Zajednice udruga u kulturi Grada Bjelovara koja je ove godine u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta organizirala 15-ak programa.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

Sve bolje i bolje

Bjelovarska manifestacija ponovno je bila pun pogodak, smatra Abramović, a ovako bogatim programom može se pohvaliti rijetko koji grad.

- Bjelovarsko kulturno ljeto svake je godine sve bogatije i sve bolje. Drago mi je što s u njega uključeni svi, od knjižnice, preko Bjelovarskog kazališta, naših KUD-ova, mladih i iskusnih glazbenika. Mislim da imamo stvarno dobru manifestaciju – zaključio je Abramović.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!