Fotografija: Vedran Ružić otvara ovogodišnju Jazzicu/ Foto: Grad Bjelovar/Deni Marčinković
Galerija
Vedran Ružić otvara ovogodišnju Jazzicu/ Foto: Grad Bjelovar/Deni Marčinković

Vedran Ružić Quartet večeras otvara Jazzicu. Evo cijelog programa festivala

"Svi koncerti besplatni su za sve posjetitelje. Glazbeni program Jazzice održava se u samom centru grada, u BOHO parku, a u slučaju lošeg vremena seli se u prostor Doma kulture", kažu organizatori



Po dobrom starom običaju Bjelovarsko kulturno ljeto započet će zasebnim festivalom Jazzica. Ovogodišnji jazz festival otvorit će Vedran Ružić Quartet.

Konkretnije, ovaj glazbenik i vizualni umjetnik na pozornici u Boho parku, u četvrtak 29. lipnja od 21 sat, predstavit će svoj konceptualni film „6 metara“ i istoimeni solo album.

9ngmuZp4SIA

- Za snimanje filma, koji će bjelovarska publika imati prilike pogledati prije Ružićevog nastupa, zaslužan je Jan Mastrović, montažu Sanjin Stanić, a u redateljskoj se ulozi okušao upravo Ružić, poručuju organizatori.

Bogat program

Osim njega, u četiri festivalska dana Bjelovarčani, ali i svi ostali gosti, moći će uživati u nastupima Balkan Zoo-a feat Nina Ćorić. Zvonimir Radišić Tria, The Cool Jazz Dua te Acoustic Projecta.

- Svi koncerti festivala besplatni su za sve posjetitelje. Glazbeni program Jazzice održava se u samom centru grada, u BOHO parku, a u slučaju lošeg vremena seli se u prostor Doma kulture. Organizator festivala i provoditelj programa je Grad Bjelovar, uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, zaključili su organizatori.

U nastavku pogledajte program ovogodišnje Jazzice, kao i Bjelovarskog kulturnog ljeta

Program Jazzice

Četvrtak 29.06. od 21 sat 

VEDRAN RUŽIĆ QUARTET + Projekcija filma "6 metara"

Petak 30.06. od 21 sat 

BALKAN ZOO feat. Nina Ćorić

Subota 01.07. od 20:30 sati 

ZVONIMIR RADIŠIĆ TRIO

Od 21:30 sati 

THE COOL JAZZ DUO

Nedjelja 02.07. od 21 sat 

ACOUSTIC PROJECT

Program Bjelovarskog kulturnog ljeta

Program BKLJ/Foto: Grad Bjelovar
Program BKLJ/Foto: Grad Bjelovar