Fotografija: U daruvarsko kino stiže novi nastavak super uspješnog filma/ Foto: POU Daruvar
U daruvarsko kino stiže novi nastavak super uspješnog filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže novi nastavak super uspješnog filma Kapetanica Marvel

Oskarovka Brie Larson vraća se u film u ulozi atraktivne superjunakinje



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se tri naslova. Riječ je o animiranoj obiteljskoj komediji "Inspektor Brk i zagonetni slučaj", akcijskoj ZF avanturi "Marveli" i misterioznoj krimi drami "Kći kralja močvare".

"Inspektor Brk i zagonetni slučaj"

Zamislite svijet kukaca u kojem su pauci policajci. Predstavljamo vam do sada neviđen svijet kukaca, originalnog dizajna i neograničenog smisla za humor i jedan klasičan zaplet u stilu Agathe Christie!

Radnja se odvija tridesetih godina prošlog stoljeća na hidroavionu tijekom leta između Šangaja i San Francisca. Dok ljudi zauzimaju putničku kabinu, ispod podova i tereta, trup je uređen poput luksuznog broda za kukce.

Nakon večere počinjen je zločin: moćni Bugsy Spindlethorp je ubijen, ostavljajući nevjerojatno lijepu Arabellu crnu udovicu – udovicom. Inspektor Brk, tvrdi profesionalac, zajedno s mladom vježbenicom Janey istražuje zločin. Suočavaju se s različitim neprijateljima, moćnim zločincima i jednim megalomanskim skakavcem koji planira izgladniti čovječanstvo uništavanjem njihovih usjeva i drugih izvora hrane, kontrolirajući mutantski super roj.

Film možete pogledati u četvrtak i nedjelju od 18 sati te u petak i subotu od 17 sati.

"Marveli"

Nastavak super uspješnog filma Kapetanica Marvel u kojem se oskarovka Brie Larson vraća ulozi atraktivne superjunakinje. Carol Danvers, poznata kao Kapetanica Marvel, povratila je svoj identitet od tiranskog Kree-a i osvetila se Vrhovnoj Inteligenciji. No, neželjene posljedice prisiljavaju je da preuzme teret nestabilnog univerzuma.

Kada je njezine obaveze pošalju kroz crvotočinu povezanu s rasom Kree, njezine moći se isprepliću s moćima Kamale Khan, poznate kao Ms. Marvel, obožavateljice iz Jersey Cityja, te sa Carolinom udaljenom nećakinjom, astronautkinjom i kapetanicom S.A.B.E.R.-a, Monicom Rambeau. Ova neobična trojka mora se udružiti i naučiti surađivati kako bi spasila MCU svijet kao “Marveli.”

Ovaj film na rasporedu je u petak i subotu od 19 sati te u nedjelju od 20 sati.

"Kći kralja močvare"

Helena Pelletier ima muža kojeg voli, dvije prekrasne kćeri i posao koji ju ispunjava. Ona međutim skriva i mračnu tajnu. Otac je njezinu majku oteo i držao je u zabačenoj kolibi u močvarama poluotoka Michigan. Helena, rođena dvije godine nakon otmice, voljela je svoj dom u prirodi, a unatoč očevom ponekad brutalnom ponašanju, voljela je i njega … sve dok nije točno saznala koliko on može biti okrutan.

Više od dvadeset godina kasnije, zakopala je svoju prošlost toliko duboko da čak ni njezin suprug ne zna istinu. No njezin otac bježi iz zatvora i pritom ubija dvojicu čuvara pa nestaje u močvari. Policija kreće u lov na bjegunca, no Helena zna da nemaju šanse i da samo jedna osoba na svijetu može pronaći majstora preživljavanja – glasovitog kralja močvare – jer je samo jednu osobu taj majstor tome poučio: svoju kćer.

Ovaj film na rasporedu je u četvrtak od 20 sati te u petak i subotu od 21 sat. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!