Fotografija: Ljetno kino u Boho parku/Foto: DOKUart
Galerija
Ljetno kino u Boho parku/Foto: DOKUart

Otkazan koncert Dementronomesa, no događanja za vikend u Bjelovaru neće nedostajati

Pod krošnjama stabala u subotu prijepodne će se održati redovna Čitaonica za najmlađe u organizaciji Narodne knjižnice „Petar Preradović“, a večer je rezervirana za koncerte



Zbog bolesti članova benda odgađa se za večeras (petak) najavljeni koncert grupe Dementronomes koji je trebao biti održan u Boho parku, u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta.

Svirka u Boho parku

No, dobra vijest za sve ljubitelje glazbe jest da se koncertna događanja nastavljaju već u subotu. U Boho parku, pod zvijezdama, publiku će zabavljati Brave vintage rock i Proces. Svirka počinje od 21 sati, a svi su dobrodošli.

Događanja u središnjem bjelovarskom parku neće nedostajati niti tijekom subotnjeg prijepodneva. Pod krošnjama stabala tako će se održati redovna Čitaonica za najmlađe u organizaciji Narodne knjižnice „Petar Preradović“.

Filmska nedjelja

Nedjelja je, već tradicionalno, rezervirana za filmoljupce, a ovoga puta filmu koji se emitira u sklopu Ljetnog kina najviše će se razveseliti romantičari. Naime, na rasporedu je romantična američka komedija „Znaš li čuvati tajnu?“. Film počinje u 21 sati.

Sve događanja koja se organiziraju u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta za građane su potpuno besplatna.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!