Fotografija: Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Galerija
Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

Na ljetnoj pozornici u Daruvaru sutra pogledajte animirani film Moj prijatelj Robot

Dirljiva je to priča o prijateljstvu između psa i robota u imaginarnom New Yorku 80-ih koja će osvojiti vaše srce. Riječ je o španjolskoj animiranoj obiteljskoj drami, namijenjenoj za sve uzraste



Sutra, 31. srpnja u 21,00 sat na ljetnoj pozornici Društveno-kulturnog centra Daruvar bit će prikazan film "Moj prijatelj Robot".

Dirljiva je to priča o prijateljstvu između psa i robota u imaginarnom New Yorku 80-ih koja će osvojiti vaše srce. Riječ je o španjolskoj animiranoj obiteljskoj drami, namijenjenoj za sve uzraste.

Foto: TZ Daruvar-Papuk
Foto: TZ Daruvar-Papuk

Film je dobio više nagrada, među kojima je ona Europske filmske Akademije za najbolji animirani film te je bio nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg dugometražnog animiranog filma.

Ulaz besplatan

- Ponesite kokice, omiljeno piće i dobru volju te se pridružite u što većem broju! Ulaz je besplatan. Vidimo se pod zvijezdama, poručuju organizatori.

Podsjetimo, Turistička zajednica Daruvar – Papuk, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Daruvar, Gradom Daruvarom i Udrugom mladih NADA i ove godine organizira Ljetno kino pod zvijezdama.

Na velikom platnu ljetne pozornice Društveno kulturnog centra (Hrvatskog doma) prikazuju se animirani filmovi, zatim obiteljski filmovi, drame i komedije, a ove godine od šest planiranih projekcija svatko će moći nešto izabrati za sebe.

Foto: TZ Daruvar-Papuk
Foto: TZ Daruvar-Papuk

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!