Fotografija: Radionice su potpuno besplatne/ Foto: CUK Bjelovar
Radionice su potpuno besplatne/ Foto: CUK Bjelovar

Bjelovarski CUK organizira hrpu radionica za djecu: "Oslikavat ćemo klupe, a bit ćemo i detektivi"

"Sve radionice će se održavati na otvorenom u gradskom parku, od ponedjeljka do petka, od 10:30h do 12:30h, što će djeci omogućiti da uživaju u svježem zraku i prirodi", kažu iz CUK-a



Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar najavljuje niz kreativnih i edukativnih radionica za djecu koje će se održavati u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta. Radionice započinju danas, 1. srpnja i traju do 30. kolovoza, pružajući najmlađima priliku da provedu ljeto u učenju, igri i stvaranju.

- Naše radionice su osmišljene kako bi potaknule dječju maštu, kreativnost i kritičko razmišljanje. Sve radionice će se održavati na otvorenom u gradskom parku, od ponedjeljka do petka, od 10:30h do 12:30h, što će djeci omogućiti da uživaju u svježem zraku i prirodi dok sudjeluju u raznim kreativnim aktivnostima, kažu iz bjelovarskog CUK-a.

Radionica likovnog stvaralaštva "Čarolija boja"

Djeca će imati priliku izraziti svoju kreativnost kroz različite tehnike slikanja i crtanja, istražujući svijet boja i oblika uz stručnu pomoć voditelja.

Mudro korištenje medija

Radionica medijske pismenosti

Ova radionica će djecu podučiti kako pravilno i sigurno koristiti medije, razvijajući kritičko razmišljanje i vještine prepoznavanja lažnih informacija.

Radionica glume na otvorenom

Kroz igre i vježbe glume, djeca će naučiti osnove dramske umjetnosti, razvijati samopouzdanje i izražavanje, te pripremiti malu predstavu na otvorenom.

Turnir u društvenim igrama "CUKni na igru"

Ova radionica omogućit će djeci da sudjeluju u turniru društvenih igara, razvijajući strategijske vještine, timski rad i fair play.

Detektivski tjedan

Kroz niz zagonetki i misterija, djeca će se pretvoriti u male detektive, razvijajući logičko razmišljanje, timski rad i vještine rješavanja problema.

Oslikaj Boho park

U ovoj kreativnoj radionici, djeca će sudjelovati u oslikavanju klupica u Boho parku, ostavljajući trajni trag svog stvaralaštva u javnom prostoru i učeći o važnosti zajedničkog rada za ljepši okoliš.

Obavezne prijave

- Pozivamo sve roditelje da prijave svoju djecu na ove jedinstvene radionice koje će obogatiti njihovo ljeto i pružiti im nezaboravne trenutke. Više informacija o prijavama i samim radionicama možete pronaći na našim društvenim mrežama i web stranici ili nas kontaktirati putem e-maila cuk@cuk.hr. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom stvaranju nezaboravnog kulturnog ljeta za djecu u Bjelovaru, poručuju iz CUK-a.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!