Fotografija: Isječak iz animirane komedije Izvrnuto obrnuto 2/ Foto: POU Daruvar
Isječak iz animirane komedije Izvrnuto obrnuto 2/ Foto: POU Daruvar

Animirana Disneyeva komedija, komična drama i akcijski triler ovog tjedna u daruvarskom kinu

Izvrnuto obrnuto 2 je nastavak velikog hita studija Disney i Pixar iz 2015. godine u kojem smo upoznali djevojčicu Riley i njezinih pet emocija



Od četvrtka do nedjelje u redovnom kino programu kina "30. svibnja" su tri nova naslova: animirana obiteljska komična avantura "Izvrnuto obrnuto 2", komična drama "Ezra" i akcijski triler "Osveta desne ruke". Osim toga, u nedjelju u 17 sati donosimo i dašak najvećeg festivala dokumentarnog filma u RH Zagreb Dox dokumentarcem "April u Francuskoj", poručuju iz Kina.

Animirana obiteljska komična avantura "Izvrnuto obrnuto 2" (Inside Out 2) na raspporedu se u četvrtak i petak od 18 sati, a u nedjelju u 19 sati. 

Komičnu damu Ezra pogledajte u četvrtak i petak od 20 sati, a u nedjelju u 21 sat, dok će akcijski triler Osveta desne ruke u četvrtak i petak biti prikazivan u 22 sata, a u subotu u 21 sat. 

"Izvrnuto obrnuto 2"

Izvrnuto obrnuto 2 je nastavak velikog hita studija Disney i Pixar iz 2015. godine u kojem smo upoznali djevojčicu Riley i njezinih pet emocija. U nastavku Riley slavi 13. rođendan i stiže jedna sasvim nova emocija koja će unijeti još veći kaos (zapravo stiže ih još nekoliko!).Emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje imaju novog posla u Rileyinom umu. Dok su se u prvom nastavku morale nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, sada dobivaju društvo novih emocija jer Riley ipak odrasta u mladu djevojku. Tinejdžerske godine znaju biti emotivno jako zahtjevne.

Režiju potpisuju Pete Docter i Kelsey Mann, film je sinkroniziran na hrvatski jezik, a glasove posuđuju abijan Pavao Medvešek, Rina Zoja Radmilov, Rene Bitorajac, Mario Petreković, Jan Kerekeš, Ronald Žlabur...

Trailer za Izvrnuto obrnuto 2

Komična drama Ezra

Stand-up komičar Max Bernal i njegov 11-godišnji autistični sin Ezra kreću na putovanje automobilom u ovom živopisnom portretu obitelji koja pokušava shvatiti kako razumjeti jedno drugo. Nakon što mu se nedavno raspala karijera i brak, Max živi sa svojim ocem Stanom i u dubokom je sukobu sa svojom uskoro bivšom suprugom Jennom oko načina na koji bi trebali pristupiti posebnim potrebama njihovog sina. Kada Ezru izbace iz još jedne škole, Max donosi kontroverznu odluku da uzme Ezru usred noći, započinjući putovanje diljem zemlje. Režiju potpisuje Tony Goldwyn, a u filmu također glume Vera Farmiga, Rainn Wilson i Whoopi Goldberg.

Trailer za Ezru

Akcijski triler "Osveta desne ruke" (Red Right Hand)

Napeti akcijski triler braće Iana i Eshoma Nelmsa, redateljskog dvojca koji stoji iza nasilnog i mračno komičnog božićnog filma Fatman iz 2020. godine.

Orlando Bloom glumi Casha, čovjeka čiji miran život u okrugu Odim remeti lokalna kriminalna šefica Big Cat (Andie MacDowell). Još jednom prisiljen raditi pod njenom paskom, on se odlučuje zauzeti za svoj dom i jedinu preostalu obitelj. Posvećen je brizi za svoju nećakinju Savannah (Chapel Oaks), koja je nedavno ostala bez roditelja, ali prisutnost krimi kraljice to čini još težim. Cash i Big Cat imaju povijest zahvaljujući njegovoj obitelji, a on će morati uprljati ruke kako bi zajamčio sigurnost i otplatio neke dugove.

Film režiraju Eshom Nelms, Ian Nelms, a u ulogama su zvijezdeOrlando Bloom, Andie MacDowell, Garret Dillahunt, Brian Geraghty, James Lafferty, Jeremy Ratchford, Nicholas Logan, Scott Haze, Alexandra Park, Mo McRae...

April u Francuskoj

April u Francuskoj prati April, petogodišnju Engleskinju nezadovoljnu preseljenjem svoje obitelji u Francusku. Nakon vremena lockdowna provedenog u Parizu seli se u malo srednjovjekovno selo u jugozapadnoj Francuskoj gdje je živio njen pradjed. Posjećujući mjesno groblje, April misli da ljudi tamo samo spavaju. Razgovara sa svojim pradjedom i čvrsto vjeruje da bi se on na kraju mogao vratiti. Kako bi joj se želja ispunila, zaželjet će je u crkvi i u planinama Pireneja čekajući zvijezdu padalicu, kao što je vidjela u Pinokiju. Dok čeka pradjeda, susreće njegove bivše prijatelje i zajedno s njima otvorit će se svijetu, otkriti svoju nutrinu i zauvijek promijeniti svijet odraslih oko sebe. Dokumentarac je na rasporedu u nedjelju u 17 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!