Hotel Pakrac ima nove vlasnice: "Nove smo, mlade i krećemo ispočetka. Čeka vas puno noviteta"
kolumnist
komunalije
Vezane vijesti
U bašči Hotela Pakrac jučer, 5. kolovoza je upriličen prigodni ljetni roštilj po promotivnim cijenama u aranžmanu dva domaća kuhara i nova zaposlenika hotela, Grgura Špančića i Domagoja Bukvića te gurmana Drage Martera, a organiziran od novih vlasnica hotela, Tene Vujatović i Ivane Grgić koje su službeno otvorenje najavile za sredinu kolovoza. Večer su ugodnim zvucima gitare začinili svima poznati Josip Knežević Nešo, piše Pakrački list.
Sladoled iz hladnjače
Najistaknutija novost i značajka građanima Pakraca i okolice je kako će dosadašnju hotelsku ponudu obogatiti restoran koji će nuditi mogućnost „A la carte“ jelovnika svakim danom od 14 do 22 sata, a u gastronomsku ponudu će od danas 6. kolovoza biti uključen i sladoled iz hladnjače, dok će uskoro osvanuti i bogat repertoar kolača. Voditelj hotela Karlo Rosman marljivo poslužuje goste te se svi nadaju kako će u budućnosti svi imati pune ruke posla.
- Jučerašnji ljetni roštilj je ujedno i uvod u nadolazeće otvorenje restorana, a ovih dana ćemo organizirati i degustacije jela, stoga nam je svaka pohvala ili kritika dobrodošla! Novi smo, mladi i krećemo ispočetka tako da ćemo imati sluha za sve sugestije. Bazirat ćemo se na tradicionalnu kuhinju, naši dečki su već složili jelovnik i imaju jako puno dobrih i zanimljivih ideja tako da ga još uvijek planiramo doraditi do one konačne verzije.
Zadovoljni počecima
Imat ćemo i par dnevnih jutarnjih gableca po povoljnijoj cijeni. S 1. kolovozom smo krenuli, a službeno otvorenje planiramo obaviti u nadolazećim danima o čemu ćemo javnost pravovremeno obavijestiti putem naše web i Facebook stranice.
Cijene najma soba smo ostavili iste kao što su bile i dosad, a već smo imali i svoje prve goste isto kao i najmove u nadolazećim danima. Također smo već iznajmili i prostoriju za konferencije i zasad smo vrlo zadovoljni ovim početnim danima. Postoji mogućnost polupansiona isto kao i punog pansiona koji će zaživjeti istovremeno kada i restoran bude u potpunoj funkciji, izjavile su vlasnice.
Ne preostaje ništa drugo nego uputiti se ka hotelu i poželjeti ovoj mladoj entuzijastičnoj ekipi svu sreću u budućem radu i zahvaliti im što će u potpunosti oživjeti ovaj prekrasni pakrački objekt, piše Pakrački list.
Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!