Fotografija: Tihomir u Žminju/Foto: BK Titan Pakrac
Galerija
Tihomir u Žminju/Foto: BK Titan Pakrac

Tihomir Šatrović iz pakračkog Titana zlatni u Bihaću: "Nacionalno prvenstvo završio 6."

"Slijedi ljetna stanka i jesen nakrcana trkama. Već 18. kolovoza vozi se međunarodna XCO utrka u Banja Luci, zatim nastavak Slavonske brdsko biciklističke lige i najvažniji događaj, 2. Titanov Ultimatum", kažu iz Titana



Ako ste kojim slučajem pomislili da članovi Biciklističkog kluba Titan iz Pakraca miruju tokom ljetnih temperaturnih rekorda, prevarili ste se.

Nakon Bruta i brutalnih vinogradskih puteva, nisu odmarali. Natjecanja su nastavljena preko granice u susjednoj BiH.

Foto: BK Titan Pakrac
Foto: BK Titan Pakrac

Nacionalno prvenstvo

Mladen Sinkić predstavljao je Titane vozeći zahtjevan maraton na Jahorini, dok se Tihomir Šatrović utrkivao u Bihaću, na UCI C1, osvojivši prvo mjesto u kategoriji Veteran B. Bila je to dobra priprema za Nacionalno Prvenstvo u olimpijskoj cross country disciplini, XCO, koje je drugu godinu zaredom održano u Žminju, 21.07. U jakoj konkurenciji Tihomir je osvojio peto mjesto u svojoj kategoriji.

Foto: BK Titan Pakrac
Foto: BK Titan Pakrac

Članovi BK Titan, uz mnogobrojne entuzijaste i rekreativce, sudjelovali su i na tradicionalnoj biciklijadi održanoj 7. srpnja. Zanimljivih i atraktivnih  12 km pod budnim okom Turističke zajednice grada Pakraca.

Mladen Sinkić na Jahorini/Foto: BK Titan Pakrac
Mladen Sinkić na Jahorini/Foto: BK Titan Pakrac

Pripreme za Titanov ultimatum

- Slijedi nam ljetna stanka i jesen nakrcana trkama i eventima. Već 18. kolovoza vozi se međunarodna XCO utrka u Banja Luci, zatim slijedi nastavak Slavonske brdsko biciklističke lige i najvažniji događaj, 2. Titanov Ultimatum koji će se održati 14. rujna, poručuju iz Biciklističkog kluba Titan iz Pakraca.

Tihomir Šatrović u Žminju/Foto: BK Titan Pakrac
Tihomir Šatrović u Žminju/Foto: BK Titan Pakrac

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!