Fotografija: Marko Livaja sa suigračima dolazi u Grubišno Polje/Tom Dubravec/CROPIX
Galerija
Marko Livaja sa suigračima dolazi u Grubišno Polje/Tom Dubravec/CROPIX

Promijenjen datum dolaska Hajduka na utakmicu Kupa u Grubišno Polje

"Na našem stadionu će istrčati nogometne legende poput Ivana Rakitića i Marka Livaje, a sve će to pomno pratiti s klupe Gennaro Gattuso", poručili su iz NK Bilogoer 91



Nakon što je saznao da prvenstveni derbi na Maksimiru protiv Dinama  neće igrati u subotu već u petak, 13. rujna, Hajduk je saznao i kad će zaigrati u odgođenoj utakmici šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv NK Bilogore 91.

Ta se utakmica trebala igrati 11. rujna u Grubišnom Polju, a odgođena je za 17. rujna. Protiv momčadi koja se natječe u Trećoj NL Sjever tog će utorka Hajduk započeti utakmicu u 16:30. NK Bilogora 91 je u prethodnoj fazi pobijedila Zagoru iz Unešića.

Foto: Grad Grubišno Polje
Foto: Grad Grubišno Polje

Bilogora 91 je, kad je saznala tko joj je protivnik, utakmicu najavila ovako: "Na našem stadionu će istrčati nogometne legende poput Ivana Rakitića, osvajača Lige prvaka i srebra iz Rusije 2018. godine, Marka Livaje, osvajača brončane medalje na SP u Kataru, a sve će to pomno pratiti s klupe višestruki osvajač Lige prvaka s Milanom i zlatni reprezentativac Italije iz 2006. godine u Njemačkoj Gennaro Gattuso."

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!