Fotografija: Organizatori očekuju velik broj prijavljenih ekipa/Foto: Domagoj Ajman
Galerija
Organizatori očekuju velik broj prijavljenih ekipa/Foto: Domagoj Ajman

Prijavite se za malonogometni turnir u Pakracu: "Nagradni fond je čak 3200 eura"

Pobjednik osvaja 2.000, poraženi u finalu 800, a ekipa koja osvoji treće mjesto bit će bogatija za 400 eura. A tu su još i uobičajene sponzorske, pojedinačne nagrade



Na malonogometnom igralištu Srednje škole Pakrac u ponedjeljak 26. lipnja započinje tradicionalni „Malonogometni turnir Pakrac 2023.“

Najvažnija novost u odnosu na prošlogodišnja izdanja ovog turnira je značajno viši nagradni fond koji će zasigurno u Pakrac privući malonogometne ekipe iz šire okolice.

Prijavite se na vrijeme
Prijavite se na vrijeme

To priželjkuje i Jasmin Ramić, tajnik Sportske zajednice Grada Pakraca koja je organizator turnira koji će biti održan pod pokroviteljstvom Grada Pakraca.

Nagradni fond čak 3.200 eura

- Ukupni nagradni fond je čak 3.200 eura (24.000 kuna). Pobjednik osvaja 2.000, poraženi u finalu 800, a ekipa koja osvoji treće mjesto bit će bogatija za 400 eura. U odnosu na lanjsku godinu nagradni fond je povećan za gotovo 50 posto, a tu su još i uobičajene sponzorske, pojedinačne nagrade. Očekujem da će kvaliteta turnira biti podignuta na razinu više nego ranijih godina i vjerujem da bi u turniru mogli imati 16 ekipa. Svjestan sam da je to dosta ambiciozan plan, ali sam siguran da će bogat nagradni fond, uz lokalne, privući i kvalitetne ekipe iz šire okolice, Daruvara, Novske, Siska, Nove Gradiške, Slatine, naglašava Ramić.

Foto: Domagoj Ajman
Foto: Domagoj Ajman

Zainteresirani svoju ekipu mogu prijaviti na broj mobitela 095/396-0614, kotizacija po ekipi je 120 eura, a igrači će na raspolaganju imati svlačionice i tuševe. Prijava i predprijava već ima pa Ramić poziva da zainteresirani svoje ekipe prijave što prije.

Sustav natjecanja ovisi o broju ekipa, ali će svakako biti podijeljen najprije na grupnu, a potom i knock out fazu.

Kao i ranijih godina i ove bi na turniru trebale biti organizirane i malonogometne utakmice mlađih dobnih kategorija.

Zabava za posjetitelje

Ovogodišnji „Malonogometni turnir Pakrac 2023.“ će prema najavama organizatora biti bogatiji i sadržajniji i za posjetitelje. Uz bogatu ugostiteljsku ponudu, za njih će biti organizirane razne animacije, zabavne nagradne igre i revijalne utakmice.

Foto: Domagoj Ajman
Foto: Domagoj Ajman

- Pakrac ima bogatu malonogometnu tradiciju i cilj nam je da i ove godine za sugrađane, ali i ostale posjetitelje Pakraca organiziramo događaj uz koji će se zabaviti i koji će im obogatiti ljetnu ponudu, zaključuje Jasmin Ramić.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!