Fotografija: Članice skupine Dolce/ Foto: Dolce
Članice skupine Dolce/ Foto: Dolce

Pakrački plesni klub Dolce pomeo konkurenciju na važnom natjecanju u Varaždinu

Pod vodstvom trenerice Marijane Verčej koja je osmislila koreografije, na natjecanju se predstavilo 17 djevojaka i djevojčica



Plesni klub Dolce sudjelovao je na natjecanju Dancing Steps u mjestu Petrijanec kraj Varaždina i osvojio tri prva i jedno drugo mjesto, doznaje Pakrački list od tajnice kluba Katarine Plavček.

Zlatne medalje

Pod vodstvom trenerice Marijane Verčej koja je osmislila i uvježbala koreografije, na natjecanju se predstavilo 17 djevojaka i djevojčica u dvije grupe. Grupa Gea, natjecala se u plesnoj disciplini Open u dječjoj kategoriji i s koreografijom The tower osvojila zlatnu medalju. Isti uspjeh ostvarila je i juniorska grupa Nikol koja je u disciplini Contemporary/modern izvela koreografiju naziva Only love can hurt like this.

U sklopu natjecanja održan je i Battle show, odnosno plesni dvoboj u kojem su po prvi put sudjelovale pakračke plesačice Anja i Iva i pokazale svoje odlične plesne vještine, pri čemu je Iva osvojila prvo mjesto, a Anja drugo.

Pokazale strast i talent

Ova plesna manifestacija dio je CROATIA DANCE international (CDI) natjecanja kojima je cilj povezivanje plesnih organizacija različitih stilova te promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj i međunarodnoj razini.

Ovim izvanrednim rezultatima, mlade plesačice su pokazale svoju strast, talent i predanost plesu, a velike zasluge za uspjeh zasigurno idu i roditeljima koji su pomogli s pripremama i pritom bili iznimno velika podrška.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!