Fotografija: Veselje je igrati odbojku na pijesku/ Foto: OK Daruvar
Galerija
Veselje je igrati odbojku na pijesku/ Foto: OK Daruvar

Od 1. srpnja u Daruvaru besplatna škola odbojke na pijesku: "Djeco, javite nam se"

Škola će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:00 do 10:30 sati na terenu odbojke na pijesku pokraj gradskog jezera



Uz ljeto nas neizostavno asociraju sunce, vrućina i more, ali ljubitelje sporta sigurno i odbojka na pijesku, omiljena aktivnost na plažama. 

No, ovog ljeta ne morate potegnuti na neku jadransku destinaciju kako bi uživali u ovom sportu jer je Odbojkaški klub Daruvar od 1. do 31. 7. odlučio organizirati ljetnu školu odbojke za pijesku na početnike. 

Škola će se održavati, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:00 do 10:30 sati na terenu odbojke na pijesku pokraj gradskog jezera.

Treninzi nisu obvezni

- Program je namijenjen djevojčicama i dječacima u dobi od 7 do 13 godina, a broj djece nije ograničen. U nedjelju 30.06. u 18:00 sati će se održati uvodno okupljanje svih polaznika, na kojem će dobiti majice te će se napraviti zajednička fotografija polaznika i trenera. Na kraju programa podijelit ćemo priznanja za uspješno završenu školu odbojke na pijesku. Ako bude potrebe, djeca će biti podijeljena u više grupa. Treninzi nisu obavezni, pa djeca mogu dolaziti na termine koji im najviše odgovaraju. Cilj ove inicijative je približiti odbojku mlađim uzrastima, naučiti ih osnovnim elementima ovog sporta i pružiti im još jednu ljetnu aktivnost - kaže Katarina Pranjić, trenerica i igračica iz OK Daruvar. 

Najava ljetne škole odbojke/ Foto:OK Daruvar
Najava ljetne škole odbojke/ Foto:OK Daruvar

Tijekom treninga djeca će kroz igru, razne vježbe i natjecanja imati priliku naučiti osnovne odbojkaške, gimnastičke i atletske elemente. Važno je da se obuku prikladno za ljetne aktivnosti na pijesku, ponesu kapu, sunčane naočale i vodu te naravno, dobru volju. Na terenima će biti osigurani suncobrani, voda, glazbena podloga i sve ostalo potrebno za trening. Ističu u klubu kako nikakvo odbojkaško predznanje nije potrebno. 

Zainteresirani se mogu javiti treneru Staši na broj 098/952-0505 ili trenerici Katarini na 098/960-7150, ali i putem Instagrama, Facebooka i TikToka OK Daruvar. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!