Fotografija: Prijavite svoju djecu, sve je besplatno/Foto: Košarkaški klub Daruvar'22
Galerija
Prijavite svoju djecu, sve je besplatno/Foto: Košarkaški klub Daruvar'22

KK Daruvar'22 organizira prvi Streetball turnir za djecu: "Prijavite svoje mališane, sve je besplatno"

"Želimo da im to bude zanimacija kroz ljeto, a po završetku turnira nadamo se da će im se košarka svidjeti i da će na jesen krenuti s treninzima u KK Daruvar'22", kaže Lukić



DARUVAR - Košarkaški klub Daruvar'22 organizira po prvi puta Streetball turnir za djecu uzrasta od 2010. do 2014. godišta i mlađe.

Prijave ekipa moguće su na broj mobitela 099/266 17 99 ili u inbox Facebook stranice sve do 12. kolovoza. Turnir započinje 17. kolovoza s početkom u 17 sati, a održat će se na vanjskom košarkaškom terenu Frankopanske škole Daruvar.

Hrana i piće za svu djecu bit će osigurani, a kotizacije - nema. 

Aktivni praznici

Osnovne su ovo informacije oko prvog uličnog košarkaškog turnira za djecu u Daruvaru, a više o ovoj sjajnoj ideji kazao nam je Dejan Lukić, trener mladih daruvarskih košarkaša.

- Prošla natjecateljska sezona kategorije M 11 i M13 je završila vrlo uspješno. Tako da želimo na najbolji mogući način iskoristiti ovu ljetnu pauzu. Ulična košarka idealan je način za to.

Foto: KK Daruvar '22
Foto: KK Daruvar '22

Gledajući iskustva drugih gradova i klubova, došli smo na ideju da i mi imamo svoj streetball turnir. Za razliku od većine koji imaju ulične turnire za odrasle, mi smo odlučili organizirati dječji, ističe Lukić i naglašava kako im je želja da se djeca u što ranijoj fazi uključe u sportsko nadmetanje u košarci. 

Nova prijateljstva

- Želimo da im to bude zanimacija kroz ljeto, a po završetku turnira nadamo se da će im se košarka svidjeti i da će na jesen krenuti s treninzima u KK Daruvar'22, kaže Lukić.

- Isto tako, cilj nam je da se djeca podruže i da im to bude lijepo iskustvo zahvaljujući kojem će upoznati i nove prijatelje, zaključio je Lukić ponovivši kako je ovaj turnir za svu djecu besplatan. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!