Fotografija: Foto: NK Dinamo Dežanovac, Fundacion Realmadrid Clinic Croatia
Galerija
Foto: NK Dinamo Dežanovac, Fundacion Realmadrid Clinic Croatia

Realov kamp stiže u Dežanovac: „Mališani su izvan sebe, svi žele učiti od kraljevskog kluba"

"Na ovom projektu radim već pet mjeseci, a pregovori nisu bili lagani. Našoj djeci želim pružiti najbolje moguće uvjete za sportski rast i razvoj", kaže Niko Ilinović, predsjednik NK Dinomo Dežanovac



DEŽANOVAC – Sada je i službeno! Nogometni klub Dinamo Dežanovac bit će domaćin nogometnog kampa Real Madrida za djecu od 6 do 17 godina starosti. Ovo događanje planirano je u periodu od 16. do 20. lipnja 2025. godine, a da nije san već stvarnost dokazuje friško potpisan ugovor.

Više o svemu otkrio nam je Niko Ilinović, predsjednik NK Dinamo Dežanovac koji je prethodnih pet mjeseci pregovarao da ovako veliko događanje bude održano upravo u Dežanovcu, malenom mjestu s puno nogometnih duša koji sanjaju velike nogometne karijere.

Ulaganje u najmlađe

Valja napomenuti kako je Real Madrid klub koji je stvorio nogometnu povijest i koji je od FIFE proglašen najboljim klubom u 20. i 21. stoljeću. Tomislav Filipović, zastupnik agencije Be Free Football i Zlatko Marić, zastupnik Real Madrida za Hrvatsku dovode nogometnu metodologiju slavnog kraljevskog kluba u Hrvatsku. Kroz njihove kampove od 2016. godine pa sve dosad je prošlo oko tri tisuće dječaka i djevojčica.

Foto: NK Dinamo Dežanovac
Foto: NK Dinamo Dežanovac

Veselje u Dežanovcu je samim time sve veće, a kako nam otkriva Ilinović, mjesta se lagano popunjavaju…

- Na ovom projektu radim već pet mjeseci, a pregovori nisu bili lagani. Našoj djeci želim pružiti najbolje moguće uvjete za sportski rast i razvoj. Nastojim poboljšati infrastrukturu od prvoga dana otkako sam predsjednik Kluba jer je to najvažnija stavka. Svake godine idemo na izlet koji se sastoji od gledanja utakmica na velikim stadionima. Lani smo bili u Zagrebu, ove godine u Osijeku. Želimo da djeca vide kako se prvi igrači ponašaju i kreću po terenu, priča nam Niko Ilinović i dodaje kako će u kampu moći sudjelovati maksimalno 150 djece.

Nada se da će mjesta biti sva popunjena, a to znači kako tada mogu očekivati dolazak dva trenera iz nogometne akademije Real Madrida.

Način prijave

- Oni rade s djecom i stvaraju nogometne zvijezde. Bit će smješteni u Daruvarskim toplicama. Treninzi će se odvijati u Dežanovcu u više termina, zavisno od godišta djece, ističe Ilinović i dodaje kako će svi mali sudionici dobiti dresove sa obilježjima Real Madrida kao i diplomu o završenom kampu Real Madrida.

Fundacion Realmadrid Clinic Croatia
Fundacion Realmadrid Clinic Croatia
Fundacion Realmadrid Clinic Croatia
Fundacion Realmadrid Clinic Croatia

Najmlađi Dežanovčani, napominje nam Ilinović, shvaćaju kako dolaze treneri, a ne igrači, kako su prvotno mislili.

- U početku su bili malo zbunjeni, no sada znaju što ih čeka. Već imamo oko 40 posto prijavljenih mališana što me jako veseli, napominje Niko i dodaje kako se svi zainteresirani roditelji koji žele djecu uključiti u kamp mogu javiti njemu osobno na broj mobitela 099 720 7676 ili se registrirati na sljedećoj stranici agencije Fundacion Realmadrid Clinic Croatia OVDJE.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku