Fotografija: Foto: TK Fox, Hrvatski taekwondo savez
Galerija
Foto: TK Fox, Hrvatski taekwondo savez

Ema Bugarinović briljirala u Južnoj Koreji: ''Imamo se čemu radovati, u Bjelovar stiže nova bronca''

Sjajna Ema do polufinala je stigla bez izgubljene runde, a redom je pobjeđivala predstavnice Fidžija, Indonezije, Vijetnama i Haitija




Hrvatska taekwondoašica Ema Bugarinović, članica bjelovarskog Taekwondo kluba Fox, na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Južnoj Koreji osvojila je broncu u kategoriji do 55 kilograma. Sjajna Ema do polufinala je stigla bez izgubljene runde, a redom je pobjeđivala predstavnice Fidžija, Indonezije, Vijetnama i Haitija, dok je u polufinalu izgubila od predstavnice Maroka, koja je kasnije osvojila zlatnu medalju.

Ema se sjajno borila/Foto: Hrvatski taekwondo savez
Ema se sjajno borila/Foto: Hrvatski taekwondo savez

Sjajni rezultati

Ema je tako Hrvatskoj donijela četvrtu medalja na Svjetskom prvenstvu. Prije nje zlato su osvojili Magdalena Matić i Oscar Kovačić, a još jednu broncu Marije Uglešić. Hrvatska je na ovom prvenstvu u ženskoj konkurenciji zauzela treće, a u muškoj četvrto mjesto.

Na pobjedničkom postolju/Foto: TK Fox
Na pobjedničkom postolju/Foto: TK Fox

Povod za radost

Podsjetimo, prošlog je tjedna u Južnoj Koreji nastupio još jedan Bjelovarčanin, Emin klupski kolega Patrik Hajduković koji je zabilježio jednu pobjedu na prvenstvu. Veliki je to uspjeh za bjelovarski klub čiji se predstavnici svojim klupskim kolegama i sugrađanima ponovno dali povod za radost.

Kako doznajemo, kolege i prijatelji danas u 19 sati za Emu i Patrika u klupskim prostorijama organiziraju svečani doček i veliku feštu.  

S trenerom Feđom Medakom/Foto: TK Fox
S trenerom Feđom Medakom/Foto: TK Fox

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku