Fotografija: Foto: RK Daruvar, TK Feniks, HKK Daruvar, KK Daruvar, PK Super sportaš, HNK Daruvar
Galerija
Foto: RK Daruvar, TK Feniks, HKK Daruvar, KK Daruvar, PK Super sportaš, HNK Daruvar

DA(n) PRILIKA SPORTU Upoznajte daruvarske sportske klubove i udruge na jednom mjestu!

Svaki klub imat će svoj štand na glavnom gradskom trgu, a posjetitelji će dobiti sve potrebne informacije iz prve ruke te sudjelovati u raznim demonstracijama i aktivnostima



Na glavnom daruvarskom gradskom trgu ovog petka s početkom u 17 sati, održat će se prezentacija sporta i sportskih udruga Grada Daruvara pod nazivom „DA(n) prilika sportu 2024.”

Ova sportska prezentacija, koju organiziraju Sportska zajednica Grada Daruvara i Grad Daruvar, pruža priliku svim građanima Daruvara, a prvenstveno djeci i njihovim roditeljima, da se bolje upoznaju s radom lokalnih sportskih klubova i udruga.

Brojne aktivnosti

Na događanju će sudjelovati mnogi daruvarski sportski klubovi koji će predstaviti svoje aktivnosti, mogućnosti za upis i rad s mladima. Svaki klub imat će svoj štand na trgu, a posjetitelji će dobiti sve potrebne informacije iz prve ruke, kao i sudjelovati u raznim demonstracijama i aktivnostima.

- Budući da ove godine nije održan tradicionalni Hrvatski olimpijski dan zbog kasnijeg početka školske godine, Sportska zajednica Grada Daruvara u dogovoru i suradnji s Gradom Daruvarom organizira Dan prilika u sportu 2024. Ovu manifestaciju smo osmislili kao svojevrsno predstavljanje svih zainteresiranih sportskih udruga našeg grada da bi našim sugrađanima,  posebice djeci i mladima, prezentirali koje sve mogućnosti bavljenja sportom imamo u gradu. Svi zainteresirani moći će na licu mjesta dobiti sve informacije ukoliko se žele početi baviti nekim od sljedećih sportova: nogomet, košarka, rukomet, odbojka, tenis, stolni tenis, karate, plivanje i streličarstvo - rekao nam je predsjednik Sportske zajednice Grada Daruvara Tihomir Djedović koji je ovim putem pozvao sve sugrađane da im se pridruže sutra od 17 sati na glavnom gradskom trgu.

Tihomir Djedović, predsjednik Sportske zajednice Grada Daruvara/ Foto: Tomislav Kukec/MojPortal
Tihomir Djedović, predsjednik Sportske zajednice Grada Daruvara/ Foto: Tomislav Kukec/MojPortal

Stoga, dođite i podržite daruvarske sportaše, upoznajte se s ponudom sportskih aktivnosti u našem gradu i iskoristite ovu priliku za poticanje zdravog načina života kod najmlađih.

Sportska zajednica Grada Daruvara
Sportska zajednica Grada Daruvara

Vidimo se u petak na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!