Fotografija: Foto: Grad Bjelovar
Galerija
Foto: Grad Bjelovar

Zlatne Voxice otvaraju ovogodišnji Advent u Bjelovaru: "Pjevamo i na Gala koncertu"

"Zlatna plaketa i nagrada za najbolju izvedbu svakako će mi zauvijek biti jedno od značajnijih postignuća. Zahvalan sam cijelom zboru koji me odlično prihvatio, kazao je dirigent Tomislav Vrabac



BJELOVAR – Zlatne Voxice koje su iz Pazina u Bjelovar donijele još jedno zlato, primio je danas bjelovarski dogradonačenik Igor Brajdić.

Prisjetimo se, bjelovarski ženski zbor Vox Feminae iz Pazina se, s 57. Državnog natjecanja zborova, vratio s osvojenim zlatom te posebnom nagradom za najbolju izvedbu djela živućeg autora.

Voxice je, zajedno s njihovim dirigentom Tomislavom Vrapcom, primio zamjenik bjelovarskoga gradonačelnika Igor Brajdić te im čestitao na postignutom uspjehu.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

Tom prilikom najavio je i njihov nastup na otvorenju predstojećeg Adventa u Bjelovaru.

Probe, natjecanja, nastupi...

- Lijepo je kada se za naš grad čuje diljem zemlje i šire. Čast mi je najaviti da će upravo Voxice nastupati na otvorenju ovogodišnjeg Adventa u Bjelovaru, te na Gala koncertu uoči Božića, najavio je Brajdić.

Tokom press konferencije moglo se čuti kako Vox Feminae čini 25 žena koje daju sve od sebe sudjelujući u brojnim probama, ali i na raznim manifestacijama i natjecanjima.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

- Veliko je priznanje postići ovakav uspjeh nakon samo 11 mjeseci rada. Zlatna plaketa i nagrada za najbolju izvedbu svakako će mi zauvijek biti jedno od značajnijih postignuća. Zahvalan sam cijelom zboru koji me odlično prihvatio, kazao je dirigent Tomislav Vrabac.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!