Fotografija: Foto: Svijet glumaca produkcija
Foto: Svijet glumaca produkcija

Predstava 'Ženski vodič za preživljavanje' stiže u Daruvar: "I muškarci će se nasmijati do suza"

Glavna junakinja promijenit će sebe da je “ni rođena majka neće prepoznati“, smršavit će, prestati pušiti...Dođite da vidite dokle će dogurati



U daruvarsko kino u utorak, 29. listopada, u 20 sati stiže hit komedija "Ženski vodič za preživljavanje", koja će i muškarce nasmijati do suza.

Ova urnebesna predstava, bazirana na motivima bestselera "Dnevnika Bridget Jones", govori o ženi koja, dok čeka poziv svog nesuđenog dečka, odlučuje potpuno promijeniti svoj život. Glavna junakinja suočava se s brojnim problemima suvremenih žena poput nedostatka novca, stalnog posla, pa čak i stanovanja, dok njezino nezadovoljstvo vlastitim izgledom, ponašanjem i prihodima sve više raste.

Upute za uspješan život

Kroz niz smiješnih situacija, ona pokušava slijediti upute za "uspješan život" koje pronalazi na internetu. Promjenit će sebe da je “ni rođena majka neće prepoznati“, smršavit će, prestati pušiti...Dođite da vidite dokle će dogurati.

Predstava kritizira opsesiju današnjeg društva prema izgledu i statusnim simbolima, a osim što ćete se dobro nasmijati, potaknut će vas na razmišljanje o tome što je uistinu važno.

Ulaznice su dostupne na blagajni daruvarskog kina od petka, 25. listopada, ili putem Eventim.hr​

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!