Fotografija: Foto: TZ Daruvar-Papuk
Galerija
Foto: TZ Daruvar-Papuk

Daruvar je od danas u znaku dobrog starog rock'n'rolla: Uživajte u craft pivu i vrhunskim koncertima!

Sutra je na rasporedu pub kviz „ROCK TRIVIA“ koji će se bazirati na pitanjima iz rock glazbe. Dan će završiti koncertom Southern Crowda, benda koji je 2022. u sklopu Daruvar Rock Cityja oduševio publiku



Prikazivanjem glazbene komedije „Rock'n'roll“ škola u sklopu ljetnog kina, u Daruvaru večeras počinje četvrto izdanje popularnog festivala Daruvar Rock City. Iz Turističke zajednice Daruvar – Papuk, koja organizira festival, pozivaju sve zainteresirane da u 21 sat dođu na ljetnu pozornicu Društveno-kulturnog centra Daruvar, na kojoj će ovo ujedno biti posljednja filmska projekcija ovoga ljeta. Više o filmu pročitajte OVDJE.

- Glazbena komedija o probisvijetu koji igrom slučaja postaje učitelj, klincima donosi uzbuđenje rock'n'rolla! Ova filmska poslastica savršeno se uklapa u temu Daruvar Rock City festivala svojom glazbenom pričom koja će vas potpuno osvojiti! Ponesite dekice, kokice, omiljeno piće i dobru volju te nam se pridružite u što većem broju. Ulaz je besplatan – poručuju iz TZ Daruvar – Papuk.

Brojni koncerti

U četvrtak, 22. kolovoza, na rasporedu je pub kviz „ROCK TRIVIA“ koji će se bazirati na pitanjima iz rock glazbe, a program će završiti koncertom Southern Crowda, benda koji je 2022. godine nastupio na glavnoj pozornici u sklopu festivala i oduševio publiku.

Dobra svirka je zajamčena/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Dobra svirka je zajamčena/Foto: TZ Daruvar-Papuk

U petak i subotu na glavnom gradskom trgu održavat će se koncerti, a svake večeri nastupit će četiri benda. U petak su to Gola Maja iz Daruvara, Greynoise iz Zagreba, The Road Crew bend sačinjen od slovenskih i hrvatskih glazbenika i svjetski poznati hard rock glazbenik Dino Jelusić sa svojim bendom Jelusick. U subotu će pak nastupiti Venera iz Daruvara, zatim daruvarsko-garešnički bend Crossroads bend, bend Drugi Način te The BestBeat_Bestles tribute bend.

U planu su i brojna popratna događanja, poput moto alke, koja je na rasporedu u subotu, 24. kolovoza od 17 sati.

- Na moto alku svi su dobrodošli, a prijave počinju od 16 sati. Za sve sudionike je osigurano piće a najprecizniji će osvojiti prigodne nagrade – poručuju iz TZ Daruvar – Papuk.

U planu je i tradicionalna moto alka/Foto: TZ Daruvar-Papuk
U planu je i tradicionalna moto alka/Foto: TZ Daruvar-Papuk

A kad je riječ o piću, sve pivoljupce zacijelo će obradovati vijest kako će u sklopu Daruvar Rock Cityja biti održan i pravi mali festival craft piva.

Od piva do nakita

- Osim u glazbenim nastupima, na ovogodišnjem festivalu  možete uživati i u craft pivima koja će ponuditi Pivovara Daruvar, Nova Runda Brewery, Pivovara Slavonica i Valens. Uz pivare, s nama će biti i ekipa iz OPG-a Iz raja koja nudi izvrsne likere i rakije. MD Studio je pripremio jedinstvene festivalske majice koje će biti će savršena uspomena na Daruvar Rock City – kažu organizatori.

Publika jedva čeka prve koncerte/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Publika jedva čeka prve koncerte/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Na festivalu nitko ne bi trebao ostati gladan, i to zahvaljujući Češkim besedama iz Daruvarskog Brestovca i Doljana koji su najavili pripremu svojih nadaleko poznatih bramboraka. Posjetitelji će imati priliku i zaviriti na štand s nakitom OPG-a Dino Karnik, a u sklopu festivala bit će postavljen i zabavni park za najmlađe.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!