Fotografija: Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Galerija
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Jesenska kreativna radionica u daruvarskoj knjižnici: ''Bit će zabavno, prijavite se!''

Polaznici ne moraju nositi ništa od svog materijala, sve što im je potrebno za radionicu čekat će ih u knjižnici



Na Dječjem odjelu Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar  na pomolu je nova zabavna aktivnost. Daruvarski kreativci u dobi između sedam i deset godina u svoj bi kalendar svakako trebali upisati iduću subotu, 12. listopada, kada se upravo u knjižnici održava – Jesenska kreativna radionica.

Izrada straničnika

- Radionicu će voditi kolegica Danijela Marić, a ona je svojevrsni uvod u nadolazeći Mjesec hrvatske knjige koji je ove godine posvećen pripovijedanju. Stoga će Danijela naše polaznike u rad uvesti jednom zgodnom pričom, nakon čega će svi zajedno prionuti na izradu straničnika – otkriva Romana Horvat, ravnateljica daruvarske knjižnice.

Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Materijali iz prirode

Straničnici će se, dodaje, izrađivati od papira, ali i od ekoloških materijala koje su vrijedne daruvarske knjižničarke pronašle u prirodi. Polaznici ne moraju nositi ništa od svog materijala, sve što im je potrebno za radionicu čekat će ih u knjižnici.

- Broj mjesta na radionici je ograničen pa pozivan sve zainteresirane da se na vrijeme prijave za sudjelovanje na broj telefona 331-592 ili osobno u knjižnici. Ne oklijevajte jer sigurno će biti zabavno – poziva ravnateljica Horvat, dodajući kako je početak radionice predviđen u 10 sati.

Tijekom idućeg tjedna u knjižnici se obilježava Dječji tjedan pa su 10. listopada na rasporedu instrukcije iz fizike za osnovnoškolce te igraonica za najmlađe, u sobi od četiri do šest godina koja počinje u 17 sati.

Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!