Fotografija: Foto: Martina Čapo
Galerija
Foto: Martina Čapo

Za vikend svi u Gudovac: "Nikad više izlagača na Sajmu antikviteta i eko proizvoda, svi žele doći"

Kao dio programa 3. sajma OPG-ova i eko proizvođača i 3. sajma antikviteta, starina i kolekcionarstva, u nedjelju 24. studenog održat će se ocjenjivanje starih vrsta jela



BJELOVAR – Narednoga vikenda 23. i 24. studenoga na prostoru Bjelovarskog sajma održava se 3. Sajam antikviteta, starina i kolekcionarstva te 3. Sajam OPG-a i eko proizvođača.

Kako doznajemo, ove godine na spomenutim manifestacijama nastupit će najveći broj izlagača dosad, a posjetitelji koji navrate u Gudovac moći će uživati u raznovrsnoj ponudi.

Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Od lavande, sira, mirisnog glicerinskog sapuna, rakije, đina, igračaka ručne izrade, lješnjaka, meda, kamilice, sušene mljevene slatke i ljute začinske paprike, vrtnih patuljaka, bučinog ulja, proizvoda od koprive, hladnog oružja, badema, aronije, mikro povrća i još puno različitih antikviteta i domaćih prehrambenih proizvoda.

Natjecanje u pripremi starih jela

- Bogati program i šarolika ponuda uljepšat će vam studeni i nadolazeće blagdanske dane te stoga podržimo male proizvođače i kupujmo provjereno, poručuju organizatori.

Dodajmo, kao dio programa 3. sajma OPG-ova i eko proizvođača i 3. sajma antikviteta, starina i kolekcionarstva, u nedjelju 24. studenog održat će se ocjenjivanje starih vrsta jela.

- Pozivamo vas da se uključite u natjecanje i pokažete svoje kulinarsko umijeće u pripremi starih vrsta jela kakva su se nekad pripremala.

Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Unaprijed pripremljena jela će se zaprimati u nedjelju 24. studenog u periodu od 8:30 – 10:00 sati, nakon čega će naša komisija ocijeniti pristigla jela i proglasiti najbolje.

Radno vrijeme

Vaša jela ćete također imati priliku predstaviti posjetiteljima sajma na posebnom degustacijskom prostoru.

U obzir dolaze razne vrste starih jela - kolači, pite, štrudle, trganci, bakini ščipanci, žganci, kiselo zelje, kobasice, sve što vam padne na pamet, a što se nekoć nalazilo na stolovima u nekim starim vremenima.

Za prijavu sudjelovanja, molimo da nam se javite najkasnije do četvrtka 21. studenog, mole organizatori.

3. Sajam antikviteta, starina i kolekcionarstva te 3. Sajam OPG-a i eko proizvođača moći ćete posjetiti u subotu 23. studenog od 9 do 17 sati te u nedjelju 24. studenog od 9 do 15 sati.

Dodajmo, za sve posjetitelje ulaz i parking su besplatni. 

Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!